Lazni nagon za mokrenjem

smiling girl

Obećava
Poruka
84
Ne znam da li `tripujem`, al cini mi se da vec dva dana imam manje vise lazni nagon za mokrenjem..mokrim jako malo a nagoni su relativno cesti..I cini mi se da me pomalo pecka kad mokrim..Jel imao neko od vas nesto slicno, i sta bi to moglo da bude pre nego sto odem kod lekara...Hipohonder

Ne mogu da verujem da ima neki srecnik koji odraste i tek onda spozna upalu besike. Obavezno kod lekara, puno vode nista secer i zasladjivaci. Brusnica ako mozes da nadjes nezasladjenu ili tablete od brusnice. Mada je meni sos od brusnice blago zasladjen mozes da probas steviu mnogo pomogao. Nemoj nista gazirano da pijes pogohovo sokove tipa coca cola i slicno.

prijateljice, ti treba odmah da se prijavis za nacelnicu KCS kad dajes tako nepogresive i sigurne dijagnoze na osnovu dva anamnesticka podatka. svaka cast.

Okej, upala besike nije seksualno prenosiva bolest. Upalu besike izazivaju bakterije, to je INFEKCIJA.
Potrebna je bakterija i odredjena sredina da se razmnozi bakterija.

Bakterije su svuda i znaci da je ona dobila bolest znog promene sredine koja je dalje potakla razmnozavanje bakterije a ne zbog freakin sexa

Poslednja izmena:
da se vratimo na sustinu: ceste potrebe za mokrenjem i peckanje u toku mokrenja ukazuju na infekciju urinarnog trakta (uglavnom besike ili uretre) ili na neko neinfektivno zapaljenje, najcesce besike. jako je vazno, za slucaj da je infekcija uzrok, otici kod lekara i testirati se, posebno ako se ovo ne desava inace. najgore sto mozes da uradis je da pripises to sudbini kao sto ti gufa ovde savetuje i da sedis kuci bez provere. prvo, mozes da siris zarazu na druge nevine (hm, ne na taj nacin nevine :D ) ljude. drugo, ako je slucajno u pitanju gonokok ili neka druga bakterija, mozes da stvoris sebi i ozbiljnije komplikacije, kao sto je sterilitet. idi do laboratorije i proveri. bolje je biti siguran.

edit:
@gufa
izvinjavam se, tek sad vidim onaj deo "obavezno kod lekara". moja greska

Poslednja izmena:
da se vratimo na sustinu: ceste potrebe za mokrenjem i peckanje u toku mokrenja ukazuju na infekciju urinarnog trakta (uglavnom besike ili uretre) ili na neko neinfektivno zapaljenje, najcesce besike. jako je vazno, za slucaj da je infekcija uzrok, otici kod lekara i testirati se, posebno ako se ovo ne desava inace. najgore sto mozes da uradis je da pripises to sudbini kao sto ti gufa ovde savetuje i da sedis kuci bez provere. prvo, mozes da siris zarazu na druge nevine (hm, ne na taj nacin nevine :D ) ljude. drugo, ako je slucajno u pitanju gonokok ili neka druga bakterija, mozes da stvoris sebi i ozbiljnije komplikacije, kao sto je sterilitet. idi do laboratorije i proveri. bolje je biti siguran.

edit:
@gufa
izvinjavam se, tek sad vidim onaj deo "obavezno kod lekara". moja greska

Lepo je to znas da kazes izvini...:D

Ne vidim cemu ovoliko filzofije devojka koja je otvorila temu za pocetak neka odnese urin na pregled a ne mi ovde da bajemo sta je a sta nije.

postavljacica ima 2 dana ,ja jednom u godinu dana iskljucivo posle uzastopnih odnosa,da li da se javimo lekaru zbog upale besike?

Ti imas nesto sto postavljacica nema, a to je prostata. Iziritirao si ili nju ili uretru precestim ejakulacijama. Idealno najbolje je kad prodje 24 - 48 sati izmedju dve ejakulacije. :D

Ona se verovatno prehladila i treba da pije dosta caja i nosi deblje gace i toplije carape i obucu i za par nedelja ce biti ko nova, ali treba da svrne kod lekara.

Ti imas nesto sto postavljacica nema, a to je prostata. Iziritirao si ili nju ili uretru precestim ejakulacijama. Idealno najbolje je kad prodje 24 - 48 sati izmedju dve ejakulacije. :D

Ona se verovatno prehladila i treba da pije dosta caja i nosi deblje gace i toplije carape i obucu i za par nedelja ce biti ko nova, ali treba da svrne kod lekara.
pa desavalo se i ribu da pecka ako se malo uzajamno iziritiramo vise puta

Nista... Mogu da kazem da od malena umam upale besike... Mnogo pre prvog sexa.

i ja isto, ali postoji kod zena tz cistits medenog meseca pod jedan i kod nas zena vrlo lako iz vagine ili anusa predju bakterije a narorcito posle nezasticenog sexa moze doci do infekcije + PPB
a i kod muskaraca je to tek povezano (isti organ) tako da ima veze, procitaj malo da 90% sexualno aktivnih zena ima cistits ili neku infekciju urinarnog trakta....

Back