Posten kriminalac je oksimoron tako tipican za pripadnike nebeskog naroda.
Pa nije tipičan samo za nas, koliko u američkim filmovima ima finih i principijelnih narko dilera i ubica. Obavezno imaju etički kodeks do kog jako drže.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posten kriminalac je oksimoron tako tipican za pripadnike nebeskog naroda.
A pukotina u sistemu? Onda ko je nemoralniji, onaj ko ne sanira pukotinu, a placen je za to od svih nas, ili onaj ko iskoristi tudje propuste? I na sve to jos jedna "pukotina" koja ga nije sacekala na "izlazu".Naravno da je nemoralan, on još krenuo da obezbeđuje dvadeset narednih generacija.
Ono što sam ja mogla da vidim kod ljudi je da oni već imaju predispoziciju da učine nešto u domenu... društveno neprihvatljivog, samo je pitanje da li će im se prilika pružiti. Unapred je jasno kao dan. Kao pukotina u karakteru.
To onda nema veze ni sa stanjem u zemlji, moralom političara, trenutkom, ni ostalim relativizacijama. To je do samog čoveka.
A pukotina u sistemu? Onda ko je nemoralniji, onaj ko ne sanira pukotinu, a placen je za to od svih nas, ili onaj ko iskoristi tudje propuste? I na sve to jos jedna "pukotina" koja ga nije sacekala na "izlazu".![]()
Sve su to relativizacije, kao ako si sposoban ne moraš da se izvinjavaš zbog toga.
On je nekog oštetio koristeći te pukotine. Ne može to svako, moraš da imaš predispoziciju za tako nešto.![]()
Pa to. Zavisi koji ugao uzmes za "posmatranje", sa prethodnim saznanjima.
Dugacko mi da pisem jednu situaciju, ali ukratko, neke cike iz krimi tehnike, sa uvidjaja redovno podnove svoju kucnu tehniku. Kad sam primetila "da i meni nesto kupe ako ih ne uhvate" malo su se unezgodili, ali ih nista nije omelo da im sledece nedelje "neki gastos pokloni" najskuplju kameru.![]()
Onda raspredaj o moralu, ako imas sa kim.![]()
koliko ga ima u svakodnevnom zivotu
koliko ga ima u vasoj neposrednoj blizini
koliko ga ima na forumu
koliko je prisutan u vasem licnom zivotu
Nismo u tudjoj kozi da bismo mogli da donosimo sudove o moralnosti njihovih postupaka.koliko ga ima u svakodnevnom zivotu
koliko ga ima na forumu
Pa nije tipičan samo za nas, koliko u američkim filmovima ima finih i principijelnih narko dilera i ubica. Obavezno imaju etički kodeks do kog jako drže.
koliko ga ima na forumu
Da li nam americka produkcija salje samo sliku finih i princepijelnih narkodilera i ubica? Ovih dana se vrti snimak njihove kandidatkinje za predsednika koja je uzivala i podvriskivala od srece kad su po njenom naredjenju ubijali tudjeg predsednika.
Ko ima devijantniji um, narko diler ili klintonka?
Cijela sadašnja civilizacija počiva na lažnom moralu a ne vjerujem da je i u prošlosti bilo drugačije .
Pod najcivilizovanijim državama su se smatrale Velika Britanija , Francuska , Rimsko carstvo .
Kad pogledamo ko su bili najveći pljačkaši tog doba opet dođemo do tih država .
Sad Amerika prednjači u prodaji morala ( dam ti moral - otmem ti naftu ) .
Цано, закон си!
"наЦа конза!"
Nismo u tudjoj kozi da bismo mogli da donosimo sudove o moralnosti njihovih postupaka.
Minimum ispod koga ne sme da se ide je da se ne sme nista na tudju stetu ciniti, a sve ostalo nije na drugima da sude, nego da svako sam proceni.
koliko ga ima na forumu
Da li nam americka produkcija salje samo sliku finih i princepijelnih narkodilera i ubica? Ovih dana se vrti snimak njihove kandidatkinje za predsednika koja je uzivala i podvriskivala od srece kad su po njenom naredjenju ubijali tudjeg predsednika.
Ko ima devijantniji um, narko diler ili klintonka?