- Poruka
- 29.141
..lozhis se na autopsije ili ti se svidja mrtvachka ukochenost..![]()
ložim se na život - cenim i tudji.
ne ceniš tudji - ložiš se na smrt.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..lozhis se na autopsije ili ti se svidja mrtvachka ukochenost..![]()
I ti se ponosis time???Hvala bogu sve manje i manje vas je koji tako razmisljaju![]()
Samo se ti raduj.
Ima jos Mladica !!!
nema.
ostali su jos veće p....od njega.
kuče laje, vetar nosi.![]()
Blago tebi kada u takvom svetu zivish![]()
ja tebe zalim sto nisi te sreće kao ja.
tvoj svet je mračan.![]()
Moj svet je veoma lep i skup![]()
I ti se ponosis time???Hvala bogu sve manje i manje vas je koji tako razmisljaju![]()
Освестиће се многи, можда и ти. И генерал Младић је накада био убеђени комуниста, Југославен, али догађаји 90их су му отворили очи, када су његове колеге из реда хрватског народа и муслимани напустили ЈНА и почели да пале српска села и убијају српску децу. Српски народ није хтео рат и могао је да бира: бити убијен или убијати.
Преко 60 година лажи и пропаганде против часног ђенерала Драже нису имали успеха, неће ни ови нови гебелси имати успеха. Доживећемо ми улице и булеваре Ратка Младића по Србији. Учиће наша деца о славним српским војсковођама Степи, Живојину, Ратку.
Освестиће се многи, можда и ти. И генерал Младић је накада био убеђени комуниста, Југославен, али догађаји 90их су му отворили очи, када су његове колеге из реда хрватског народа и муслимани напустили ЈНА и почели да пале српска села и убијају српску децу. Српски народ није хтео рат и могао је да бира: бити убијен или убијати.
Преко 60 година лажи и пропаганде против часног ђенерала Драже нису имали успеха, неће ни ови нови гебелси имати успеха. Доживећемо ми улице и булеваре Ратка Младића по Србији. Учиће наша деца о славним српским војсковођама Степи, Живојину, Ратку.
Ti kao da si izasao iz filma,,Izgbubljeni u prevodu,,Освестиће се многи, можда и ти. И генерал Младић је накада био убеђени комуниста, Југославен, али догађаји 90их су му отворили очи, када су његове колеге из реда хрватског народа и муслимани напустили ЈНА и почели да пале српска села и убијају српску децу. Српски народ није хтео рат и могао је да бира: бити убијен или убијати.