Marty Misterija
Elita
- Poruka
- 22.419
Ма реко толико волиш РИМ и Ватикан па реко да те пошаљемо као АмбасадораTražeći_ljubav:Tko će vladati Srbijom odlučiće narod, a ja imam mnogo bolje mjesto za ljetovanje....
Ove godine planiram Pataju! 8-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ма реко толико волиш РИМ и Ватикан па реко да те пошаљемо као АмбасадораTražeći_ljubav:Tko će vladati Srbijom odlučiće narod, a ja imam mnogo bolje mjesto za ljetovanje....
Ove godine planiram Pataju! 8-)
E, šta bi ja bez Srbije....Putujem, putujem, ali se u Srbiju uvijek vratim...Бл:Ма то само за Аналитичара можда му се свиди па се и неврати(ШАЛА?)
Ај хвала БОГУ и ми да се сложимоTražeći_ljubav:E, šta bi ja bez Srbije....Putujem, putujem, ali se u Srbiju uvijek vratim...
U povjerenju, BL, nikada nebih odabrao Rim za mjesto življena, čak ni privremeno![]()
Бл:Ма реко толико волиш РИМ и Ватикан па реко да те пошаљемо као Амбасадора
Бл:Ај хвала БОГУ и ми да се сложимо
![]()
Ма какви, погледај шта возе они а шта латински или ЕУ и САД.Tražeći_ljubav:Ma, nisam ti ja od političara....Šta ima naučni-zdravstveni radnik da traži u diplomatiji....
Nisam ja za politiku...Mada, priznajem, da političari (pogotovo balkanski) mnogo dobro žive... :sad:
Па ако БОГ даTražeći_ljubav:Pa, da zalijemo pomirenje pivom, kada dođem u BL, a često sam tamo u honoraru.. ;-)
Ali sacekaj malo,tranzicija ide polako,vozice oni i boljeБл:Ма какви, погледај шта возе они а шта латински или ЕУ и САД.
Бл:Ма какви, погледај шта возе они а шта латински или ЕУ и САД.
Наши су јаднији, али политичарима и треба велика плата јер се губи глава за грешке, а грешке се праве ако се размишља о нечему другом тј. парама.
Па немогу их у ГРОБ поњети, нека возе, али зато има и да одговарајуGrandfather:Ali sacekaj malo,tranzicija ide polako,vozice oni i bolje![]()
![]()
![]()
Jeste nego mi Bl pravi zazubice sa pivomjomini:Lep grad u svakom slučaju!
Бл:А Белускони држи читав низ Италијанских пограничних тржних центара, уби се од пара, А Буш ратује са читавим светом због НАФТЕ и пара.
Pa ne mogu ali mecka je to pa mamiБл:Па немогу их у ГРОБ поњети,
Па има и тогаTražeći_ljubav:BL, Berlusoni i Bush su bili bogati, pa su zahvaljujući bogatstvu ušli u politiku....Ovi naši su gladni došli na vlast, nafatirali se i sada ratuju među sobom, na račun ostaloga naroda... :???:
Grandfather:Jeste nego mi Bl pravi zazubice sa pivom![]()
Даћемо им по тамићаGrandfather:Pa ne mogu ali mecka je to pa mami![]()
Grandfather:Pa sad me rokas i sa klopom![]()
Bez sumnje,aj za klopu mi nije problem ali sada da pijem pivo i to sam ne mogu, bolje da odem da lalam.Pozdrav svimaTražeći_ljubav:Ma, on to planski radi, u ove sitne sate....Baš mi pade napamet da naručim pizzu... :grin:
Grandfather:Bez sumnje,aj za klopu mi nije problem ali sada da pijem pivo i to sam ne mogu, bolje da odem da lalam.Pozdrav svima![]()