Lažna prijava plaća zaposlenih-Klasična pljačka države

Tražeći_ljubav:
E, šta bi ja bez Srbije....Putujem, putujem, ali se u Srbiju uvijek vratim...
U povjerenju, BL, nikada nebih odabrao Rim za mjesto življena, čak ni privremeno :roll:
Ај хвала БОГУ и ми да се сложимо
3.gif

Tražeći_ljubav:
Ma, nisam ti ja od političara....Šta ima naučni-zdravstveni radnik da traži u diplomatiji....
Nisam ja za politiku...Mada, priznajem, da političari (pogotovo balkanski) mnogo dobro žive... :sad:
Ма какви, погледај шта возе они а шта латински или ЕУ и САД.
Наши су јаднији, али политичарима и треба велика плата јер се губи глава за грешке, а грешке се праве ако се размишља о нечему другом тј. парама.

Бл:
Ма какви, погледај шта возе они а шта латински или ЕУ и САД.
Наши су јаднији, али политичарима и треба велика плата јер се губи глава за грешке, а грешке се праве ако се размишља о нечему другом тј. парама.

Odgovorno ti tvrdim da bogatijih političara od balkanskih nema....Može li koji Europski političar svoje bogatstvo porediti sa bogatstvom Đukanovića, Miloševića, Tuđmana, Dodika....

Бл:
А Белускони држи читав низ Италијанских пограничних тржних центара, уби се од пара, А Буш ратује са читавим светом због НАФТЕ и пара.

BL, Berlusoni i Bush su bili bogati, pa su zahvaljujući bogatstvu ušli u politiku....Ovi naši su gladni došli na vlast, nafatirali se i sada ratuju među sobom, na račun ostaloga naroda... :???:

Back