gost 4554
Buduća legenda
- Poruka
- 39.135
Nisam baš bio mnogo upoznat u način isplate ličnog dohodka zaposlenih u privatnim firmama....Bar ne do danas, kada sam od jednog svog kolege zaposlenog u izuzetno uspešnoj i poznatoj privatnoj firmi, na utjecajnom položaju nisam saznao da je prijavljen na platu od 17.000 dinara :shock: :shock: :shock: i da u Reiffeisen Bank ne može podići potrošački kredit....Inače, njegova plata je neuporedivo, neuporedivo veća..... :???: :???:
Time su direktno pogođeni državni penzioni i socijalni fondovi, ali i zaposleni koje u starosti očekuju crni dani po onoj čuvenoj židovskoj: Dabogda imao, pa nemao....
takvo što je na zapadu prosto nezamislivo...
Pitam se, a pitam i Vas da li će se takvo stanje popraviti ili ćemo mi vječito ostati zona sumraka što se ekonomije tiče...
Time su direktno pogođeni državni penzioni i socijalni fondovi, ali i zaposleni koje u starosti očekuju crni dani po onoj čuvenoj židovskoj: Dabogda imao, pa nemao....
takvo što je na zapadu prosto nezamislivo...
Pitam se, a pitam i Vas da li će se takvo stanje popraviti ili ćemo mi vječito ostati zona sumraka što se ekonomije tiče...