lazi me lazi..

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dive

Legenda
Poruka
61.234
kakve ste sve zvanicne lazi culi?

zvanicne reklame - ovo je ulje bez holesterola
wtf?? koje to ulje ima holesterol??

nutela je nazdravija poslastica za decu koja rastu
heloouu??? koliko E sadrzi u sebi??

toliko slicnih lazi ima da tema moze da postane lepljiva vec za dva dana

ajde sada vi :)

dive brate ja čim dođem u kontakt s televizorom koji radi - pripadne mi muka kolko lažu po reklamama...i ne samo po reklamama...i po vestima lažu...svuda lažu
tako da kad bi sad kreno da pišem redom i kako mi šta padne na pamet ispalo bi mnogo...
stvarno ovo može da se ulepi

- - - - - - - - - -

meni pogotovo para uši (pošto mahom slušam a ne gledam) ono što penzioneri reklamiraju, oni herbafastovi, one šatro travke za kolena, zglobove, reume pitchke materine...

- - - - - - - - - -

da...i guarana...
probao sam puno energetskih napitaka i na kraju guaranu...ono brate kisela vodica sa mirisom red bula...
onda ove dupeuvlakačke reklame za telenor, vip, telekom...sve se kao mladima obraćaju...najnaivnijoj populaciji...
pa banke i krediti...nula posto, nula moj ******...samo da te navuču da uzmeš...

Ја сам чуо да си ти успешна пословна жена, предузетник, срећна и остварена у љубави...А висиш 24 часа на форуму и неуморно отвараш бесмислене теме...Е сад, "лажи ме, лажи"...:lol:

poslednjih petnestak god svet je posto potrošačko društvo, bitno da se kupi, bitno da je novo, zato i proizvodi bivaju nekvalitetni, za jednokratnu upotrebu
misim neznam šta drugo da napišem, glup sam

Najace su mi one fore sa maskarama,a vidis da su joj prilepili vestacke trepavice.U Engleskoj msm da su to zabranili,i neke reklame povukli.

dive brate ja čim dođem u kontakt s televizorom koji radi - pripadne mi muka kolko lažu po reklamama...i ne samo po reklamama...i po vestima lažu...svuda lažu
tako da kad bi sad kreno da pišem redom i kako mi šta padne na pamet ispalo bi mnogo...
stvarno ovo može da se ulepi

- - - - - - - - - -

meni pogotovo para uši (pošto mahom slušam a ne gledam) ono što penzioneri reklamiraju, oni herbafastovi, one šatro travke za kolena, zglobove, reume pitchke materine...

- - - - - - - - - -

da...i guarana...
probao sam puno energetskih napitaka i na kraju guaranu...ono brate kisela vodica sa mirisom red bula...
onda ove dupeuvlakačke reklame za telenor, vip, telekom...sve se kao mladima obraćaju...najnaivnijoj populaciji...
pa banke i krediti...nula posto, nula moj ******...samo da te navuču da uzmeš...

Sve tako i još gore mislim

a znbaš da sam se ko dete baš ložio na onu belinu u reklamama, pogotovo deterdženti kad se reklamiraju...pa znaš ono sve ultrabelo...ko u raju...al kasnije sam sazno da i to ima svoj cilj
ja bi te menadžere medijske sve na prinudni rad

- - - - - - - - - -

"dobro veče...premijer aleksandar vučić je..."
idupičkumaterinu više

takođe sam ultraalergičan kad vidim onog urednika informera...čini mi se da bi ga golim rukama zadavio...jako iritantan lik
koja uvlakara sunce ti jebbem...koji dupelizac...iz aviona s vidi

a znbaš da sam se ko dete baš ložio na onu belinu u reklamama, pogotovo deterdženti kad se reklamiraju...pa znaš ono sve ultrabelo...ko u raju...al kasnije sam sazno da i to ima svoj cilj
ja bi te menadžere medijske sve na prinudni rad

- - - - - - - - - -

"dobro veče...premijer aleksandar vučić je..."
idupičkumaterinu više
:lol:Ja tebe zamisljam ko neko predivno dete koje je verovalo da je svet divan,i da je Deda Mraz blizu:)I to ne mislim ko prozivacinu,vec mis slatko nekekao x)

Ја сам чуо да си ти успешна пословна жена, предузетник, срећна и остварена у љубави...А висиш 24 часа на форуму и неуморно отвараш бесмислене теме...Е сад, "лажи ме, лажи"...:lol:

ja sam trenutno na bolovanju i lecim diskus herniju, propao mi je godisnji odmor, ostali ste mi samo vi takvi divni forumasi :zag:

Back