LAŽI GOSPODARA NAŠIH ŽIVOTA I SMRTI: Uhapšen sam i optužen na protestima u julu

grubetic

Primećen član
Poruka
542
Реалност у Србији је то да је екипа ухапшених криминалаца Веље Невоље на протестима у јулу, бранећи Вучићев режим, крвнички претукла бројне интелектуалце, најбоље студенте, узорне грађане, добру децу, најбољег студента физике у Паризу, па и инжењера Милана Грубетића из Костолца. Шта ће остати од наше земље ако најбољи и најпаметнији буду протерани, а само Данилови другови "навијачи" остану?

Inženjer iz Kostolca Milan Grubetić, pretučen, uhapšen i lažno optužen u noći između 11. i 12. jula prošle godine dok je prisustvovao protestima ispred Narodne skupštine bez, kako kaže, ikakvog povoda i razloga, i dalje nema odgovor na pitanje ko su policajci koji su protivzakonito delovali i zbog kojih mu je naneta nepravda.

https://direktno.rs/vesti/drustvo-i-ekonomija/337157/protesti-policija-uhapsen-.html

https://srbin.info/politika/inzenje...hapsen-i-lazno-optuzen-na-julskim-protestima/

Реалност у Србији је то да је екипа ухапшених криминалаца Веље Невоље на протестима у јулу, бранећи Вучићев режим, крвнички претукла бројне интелектуалце, најбоље студенте, узорне грађане, добру децу, најбољег студента физике у Паризу, па и инжењера Милана Грубетића из Костолца. Шта ће остати од наше земље ако најбољи и најпаметнији буду протерани, а само Данилови другови "навијачи" остану?

Inženjer iz Kostolca Milan Grubetić, pretučen, uhapšen i lažno optužen u noći između 11. i 12. jula prošle godine dok je prisustvovao protestima ispred Narodne skupštine bez, kako kaže, ikakvog povoda i razloga, i dalje nema odgovor na pitanje ko su policajci koji su protivzakonito delovali i zbog kojih mu je naneta nepravda.

https://direktno.rs/vesti/drustvo-i-ekonomija/337157/protesti-policija-uhapsen-.html

https://srbin.info/politika/inzenje...hapsen-i-lazno-optuzen-na-julskim-protestima/

Naravno laži sa Smrdin.Infa!

Hvala svima na podrsci, znaci mi, hvala i ovima sto me pljuju nasmeju me od srca :D
Da nije istina sto procentno na mojoj strani, zar mislite da sam toliko glup da ovako frontalno napadnem ovu smrdljivu vlast u Srbiji? Zar bi Bog bio uz mene da lazno optuzujem policajce, a da ne govorim da je lazna optuzba krivicno delo... Savest mi je potpuno mirna istina je na mojoj strani i zato mi se moze da ih prozivam, evo sad cu da vam kopiram tekst moje krivicne prijave unutrasnjoj kontroli

Поштовани,

Већ сам вам се обраћао у вези повреда које су ми нанете приликом хапшења од стране НН лица, у вези чега сте ви обавестили Прво основно тужилаштво у Београду, које је покренуло истрагу под бројем КТН 3078/20.
Дана 1.2.2021. сам приступио 1.ОЈТ-у и дао исказ приликом чега су ми предочени и видео докази, и конкретно видео запис са ознаком СГП008, које је тужилаштво управо и добило од полиције, на којем се у потпуности види моје кретање приликом критичног периода када сам и ухапшен, где се јасно види да нити је поред мене било полицијских службеника које бих увредио, нити сам кога вређао, већ да сам ухапшен са леђа у тренутку када је полиција почела без икаквог повода и разлога да туче и хапси насумично (на најоукрутнији фашистички начин), а ја био окренут леђима покушавајући да се склоним (заправо сам после задобијеног поготка у главу покушавао да покупим наочаре које су ми одлетеле са главе, и тада сам са леђа ухапшен).

Напомињем да када ме је маскирано лице, ЗА КОЈЕ МИ ЈЕ ТУЖИЛАЦ У ПОСТУПКУ КТН 3078/20 РЕКЛА ДА НЕМА САЗНАЊА КО СУ БИЛА МАСКИРАНА ЛИЦА, И ДА ЛИ СУ УОПШТЕ ПРИПАДНИЦИ ПОЛИЦИЈЕ, увело у Скупштину, после насумичног пендречења ухапшених који су лежали на поду везани, увели су нас у већи хол где су нас саслушавали. Када је на мене дошао ред лице у цивилу које ме је саслушавало у Скупштини (иследник), ме је питало зашто сам ухапшен (ваљда је то требало да ми саопшти лице које ме је и ухапсило)? Ја сам испричао да сам радио управо оно што се и види на поменутом снимку СГП008, и тада је иследник схватио да ту нема елемената никаквог кривичног дела или прекршаја и упитао је "ко је овога довео?". Неко се иза мене јавио (претпостављам маскирано лице које ме је и ухапсило) и на питање иследника "шта је овај радио?" рекао да сам вређао полицију. Када ме је иследник упитао како сам вређао полицију одговорио сам му да му да је то лаж, и да полицију скоро да нисам ни видео а камоли вређао. Онда је иследник сам измислио и записао реченицу која ми је и наведена у прекршајној пријави а мени на то рекао: "за тебе би најбоље било да си вређао полицију" инсинуирајући ваљда како су они господари живота и смрти и да могу да ме лажно оптуже и да сам учинио нешто много горе, али ето он је добар па неће много да лаже, Увредљив ми је био тај његов надмен однос убеђен да за то злодело неће никада одговарати (отприлике: "ви опозиција сте шљам и ми можемо да вам радимо шта год нам падне напамет јер у овој земљи нема ко да вас заштити").

Овде напомињем да када су нас у недељу на Петровдан (12. јула) око 16h водили у Прекршајни суд, петорици полицајаца у цивилу (које сам тада први пут видео) су дали наше пријаве да напамет науче, шта нам се налази у пријави (укупно је нас петорица ту провело ноћ у притвору, а који су ухапшени испред Скупштине, за сваког оптуженог по један лажни сведок), где су они спремани за лажне сведоке. То је све организовао полицајац из ПС Земун где смо провели ноћ у притвору, вероватно највиши по чину, за кога сам само запамтио да се зове Милан. Ипак када сам отишао у Прекршајни суд, ваше корумпиране колеге су се уплашиле да се суоче са мном на лицу места (јер није лако лагати чак ни са позиција власти, а већ су и постали свесни снимка које је објавио КРИК на твитеру, које ми је адвокат предочио испред суднице, и где се види како сам заправо на степеницама Скупштине смиривао ситуацију када је полиција безразложно кренула у јуриш да батина и хапси).

Верујем да је посао полиције да штити истину и грађане, без обзира на њихово било које својство и опредељење. Сматрам да су сва лица која су лажима допринела да без икаквог разлога будем ухапшен, лажно оптужен и задржан у притвору без икаквог разлога, заслужују да буду процесуирана и одстрањена из полиције. Земља у којој толики број полицијских службеника је у стању да лаже без пардона (а снимак СПГ008 у потпуности потврђује мој исказ који сам дао и у Прекршајном суду и у Основном јавном тужилаштву), у којој ваш колега Милан из ПС Земун мртав-хладан припрема лажне сведоке којима сам очи тад први пут видео а камоли било шта рекао, је Земља која клизи у фашизам и није земља у којој желим да моја деца расту. Све ово што се десило мени се дешавало на сличан начин и другим ухапшеним те вечери, јер је акција полиције била потпуно лудачка и непотребна, али ја овде инсистирам само да истерам на чистину оне који су мени нанели зла, лажно ме оптуживши.

Намеравам да поднесем кривичну пријаву против поменутих лица, па бих вас молио да утврдите њихов идентитет. За све недоумице које имате спреман сам да дам додатна појашњења и писмено и усмено (непосредно).

Милан Грубетић

1614409714858.png

1614409753331.png

A ne prija ti da čuješ nešto o sendvičmarima? Baš te to trigeruje 👏

Ne, naprotiv, smešno mi je a i drago seti me na moje odrastanje i "muke" koje sam prolazila zbog parizera

Kao dete koje je u ponudi imalo stišnjenu šunku, čajnu, pršutu, pečenicu, šunkarica je bila poslednja u pondi, kmekala mami po marketu da kupi parizer . Svi oko mene jeli parizer, a ja šta da kažem , jedem stišnjenu .. sramota da jedem tako nešto kad je parizer sigurno nešto bolje kada ga jede većina .. a onda ugledam neku "posebnu" pa krenem da ubeđujem mamu da to nije parizer to je posebna, jer ne bi bila posebna da nije "posebna"

Sećam se da je jednom teta na deliatesu kazala mami - pa kupite joj parizera .. naravno mama je odobila

Kasnije kada sam sama mogla sebi da kupim šta želim (naravno da ne prijavim) parizer nije bio ono što sam zamišljala .

:zcepanje: :zcepanje: :zcepanje:

Ne, naprotiv, smešno mi je a i drago seti me na moje odrastanje i "muke" koje sam prolazila zbog parizera

Kao dete koje je u ponudi imalo stišnjenu šunku, čajnu, pršutu, pečenicu, šunkarica je bila poslednja u pondi, kmekala mami po marketu da kupi parizer . Svi oko mene jeli parizer, a ja šta da kažem , jedem stišnjenu .. sramota da jedem tako nešto kad je parizer sigurno nešto bolje kada ga jede većina .. a onda ugledam neku "posebnu" pa krenem da ubeđujem mamu da to nije parizer to je posebna, jer ne bi bila posebna da nije "posebna"

Sećam se da je jednom teta na deliatesu kazala mami - pa kupite joj parizera .. naravno mama je odobila

Kasnije kada sam sama mogla sebi da kupim šta želim (naravno da ne prijavim) parizer nije bio ono što sam zamišljala .

:zcepanje: :zcepanje: :zcepanje:

Parizer u Univerexportu, pravi ga Bačka je sasvim ok, najvažnije da ne smrdi.
Meni smrde stišnjena, većina čajnih, većina pečenica, pizza šunke, itd, kupim
i čim pomirišem sloši mi se i dok je bila živa jedna baka iz komšiluka, jako je stara bila,
bivša profesorka koja je živela u vili od par miliona evra ovde na Dedinju ali nije htela da proda tu dedovinu
iako se vila sva raspadala, a ona zbog siromaštva rovarila po kontejnerima pri kraju.
Ja lepo spakujem svu hranu koju mi nećemo da jedemo, dodam i delicija pride i da je ne uvredim
predam joj to da nahrani psa i mačke.
Obe smo znale da će to i baka jesti ali smo do kraja igrale te uloge, hranjenja životinja.

Elem parizer, sretoh Đuku u Univeru na Banjici par puta kupuje taj Bačka parizer
i rekoh 'ajde da i ja kupim da se potsetim ukusa kad ono ispade bolji od ovih ušminkanih
daleko skupljih suhomesnatih, a kako ima i malo masnih delova i za pizzu je bio odličan.

Ne znam zašto je parizer postao sinonim za najgore kad je sve to đubre isto uz druga imena?
Izuzev domaćih sušenih pečenica i šunki koje kupujem od seljaka za skupe pare ali to ne žalim,
jedino to i jedem mada izbegavam suvu hranu.

Istina ume ponekad da izazove i mučninu.

Sve to što ovaj čovek govori sam gledao uživo.

Zaključak je: ova vlast i ja ne pripadamo istom narodu.

Ja sam Srbin a šta su oni, to ne zna ni Bog otac.
ma da, zamisli desila se neka nepravda, i sad svi mora da se isele iz srbije,
pa zamisli kad bi se zbog toga selili iz drugih drzava sveta,
ne znam samo gde bi, ...jedino u okean da poskacu svi,
hebote, nemacka najbogatija drzava pa nije uspela da nabavi ni pisljive vakcine,
centri za vakcinisanje se zatvaraju,
pa nikom nije palo na pamet da kaze,
selimo se zbog toga il lincujte andju, il menjajte andju,
da ne govorim o drugim razlozima
vi samo lupetate glooposti

Parizer u Univerexportu, pravi ga Bačka je sasvim ok, najvažnije da ne smrdi.
Meni smrde stišnjena, većina čajnih, većina pečenica, pizza šunke, itd, kupim
i čim pomirišem sloši mi se i dok je bila živa jedna baka iz komšiluka, jako je stara bila,
bivša profesorka koja je živela u vili od par miliona evra ovde na Dedinju ali nije htela da proda tu dedovinu
iako se vila sva raspadala, a ona zbog siromaštva rovarila po kontejnerima pri kraju.
Ja lepo spakujem svu hranu koju mi nećemo da jedemo, dodam i delicija pride i da je ne uvredim
predam joj to da nahrani psa i mačke.
Obe smo znale da će to i baka jesti ali smo do kraja igrale te uloge, hranjenja životinja.

Elem parizer, sretoh Đuku u Univeru na Banjici par puta kupuje taj Bačka parizer
i rekoh 'ajde da i ja kupim da se potsetim ukusa kad ono ispade bolji od ovih ušminkanih
daleko skupljih suhomesnatih, a kako ima i malo masnih delova i za pizzu je bio odličan.

Ne znam zašto je parizer postao sinonim za najgore kad je sve to đubre isto uz druga imena?
Izuzev domaćih sušenih pečenica i šunki koje kupujem od seljaka za skupe pare ali to ne žalim,
jedino to i jedem mada izbegavam suvu hranu.

Verujem , ja pišem o vremenu detinjstva , ne o sadašnjem.. ni sada ne kupujem šunkaricu (iz istog razloga) čajnu i dalje jedinio Carnex , baš kao i njihovu stišnjenu ( a i to je jednom u godini) obično kupim ona ćureća prsa granpodere , ako mi se jede nešto iz tog asortimana

Što se tiče stava moje mame on je bio na osnovu preporuke ujaka koji je radio kao tehnolog u jednoj mesnoj industriji .. pa joj je rekao šta da nam kupuje.. a i to zasnovano na činjenici koja kvaliteta mesa ili odpadaka od mesa ide u koji proizvod .

Back