Lazar Krstic je zavrsio BK Univerzitet.....

Нема потребе да Лазару Крстићу измишљамо грехе. Има их довољно.

Лазар Крстић је завршио велике школе и геније је.

Исто тако, Лазар Крстић је очајан министар финансиј. Већ други пут у свом мандату ради ребаланс буџета, што показује само колико је лош министар. у СиВију ће му питати да је био неуспешан министар финансија. Српске финансије никада нису биле горе него данас.

Уједно је и, као што неко рече горе, пудлица умишљеном диктатору. Има добољно материјала за пљување по Крстићу, тако да не морамо да измишљамо додатне детаље.

Zasto onda neko kaze da je zaposlen sa SSS kao ministar finansija?
To mi pise u radnoj knjizici valjda.

- - - - - - - - - -

Inace, primetio sam jedan pattern.

Normalni ljudi na ovoj temi komentarisu Krstica kao ministra, njegove rezultate ili nedostatak istih, i veoma pogresnu odluku da se vrati u Srbiju i u njoj pokusa da bude nekakav ministar i slicno tome. Dakle, kritikuju se dela.

Nenormalni ljudi koji su reprezentativci licemerja i malogradjanstine koja dominira Srbijom lupetaju o nekakvim diplomama.
Ako je on dosao ovde da bude ministar, budi siguran da se tamo moze vratiti da bude obican radnik.;)

Zasto onda neko kaze da je zaposlen sa SSS kao ministar finansija?

Zato što je ovdašnja kvazi-nacionalna opozicija još ekonomski nepismenija od Krstića, pa im se kritika vlasti svodi na tračeve ;)

Niko od njih u stvari nema pojma šta bi trebalo da se radi, i šta Krstić radi pogrešno - da ne daj Bože dođu na vlast bili bi isti ili čak i gori od njega .

Па ваљда је испао неки проблем око поступка нострификације дипломе. Не знам како се завршила та прича о нострификацији.

nikako...samo su prestali da prichaju o tome jer je veliki vodja u medjuvremenu preuzeo svu vlas u svoje ruke i o tome se vishe ne pricha!
ne znam zashto uopshte prichamo o njemu i njegovoj diplomi...
msm i toma ima diplomu pa shta sad!?i ja imam diplomu pa shta!
koga bole djoci!on radi shta mu se kazhe i tu nema mnogo filozofije...

jeste,jer je bio sps-ov kadar...
to je jasno ko dan..meni...i ja sam zavrshio taj fakultet...
i znam engleski na upper-intermediate nivou...
ali je engleski na fakultetu smeshan...realno...
ja sam engleski nauchio kao dete jer sam zhiveo u inostranstvu...
posle sam samo nadogradjivao...

Strani jezik se uci i u osnovnoj skoli, a u i gimnaziji.
Da danas covek ne zna engleski meni je jednostavno nezamislivo.
Ucila sam i ja engleski nekako "naknadno jer ga nisam imala u skoli, , a na faksu je bila kao i kod tebe smejurija, ali
svaki iole normalan covek zna da mora da zna engleski.

Dacic ne zna nijedan jezik.

Poslednja izmena:
Leči se dok je vreme...

Da li ti od Vucica i SNS zavisi hleb kad ovako sikces na coveka? U ove sto su na vlasti,bez obzira na stranku kojoj pripadaju treba kontrolisati i proveravati 24 sata dnevno, jer ono cime upravljaju nije im ni babovina ni dedovina nego imaovina i zivoti poreskih obveznika drzave Srbije!
Svi politicari su bitange i lopovi,ali ovi iz SNS prednjace u u svemu,valjda se zato zovu naprednjaci!:hahaha:

Па ваљда је испао неки проблем око поступка нострификације дипломе. Не знам како се завршила та прича о нострификацији.
Pa nije se zvarsila, nece se nikada ni zavrsiti.

Ako ovaj covek ne uspeva da za 40 gpdina boravka u Srbiji dobiije drzavjanstvo, ima zdravstveno i penzijsko osiguranje,, zatsto mlatiti praznu slamu oko ovog
mladjaHnog Jamerikanca:

Ovako je govorio Timoti Džon Bajford

Timoti Džon Bajford, autor legendarnih TV serija za decu "Neven" i "Poletarac", umro je danas u 73. godini

Timoti Džon Bajford, britanski režiser, scenarista i glumac, koji je veći deo svog radnog veka proveo u Srbiji, preminuo je danas u 73. godini, objavio je RTS.

Timoti Džon Bajford ostaće upamćen kao Englez koji je napravio najbolje srpske TV serije za decu - "Neven", "Poletarac", "Babino unuče"... Dobitnik je Povelje Zmajevih dečjih igara 2011. godine, a početkom 2013. godine dobio je nacionalnu penziju Srbije. Bajford se godinama borio sa teškom bolešću.

Bajford je rođen 1941. godine u Salisberiju u Engleskoj, a karijeru je započeo radeći za dečji program BBC.

Za dokumentarac "I Want to Be a Showjumper" ga je nagradila BAFTA 1969. godine, a dve godine kasnije se preselio u tadašnju Jugoslaviju, gde se oženio i ostao do kraja života. Bajford je u Srbiji ostavio dubok trag radeći na dečjim programima, prevođenju i predavanju engleskog jezika. Bajford je skoro 40 godina radnog veka u Srbiji proveo sa statusom stranca sa privremenim boravkom, a državljanstvo je dobio tek sa 65 godina, na intervenciju tadašnjeg predsednika Srbije Borisa Tadića.

Највећи проблем је управо ово што сам подебљала.
Нико са тридесет не може да има искуство, да познаје систем довољно споља и изнутра, да би водио министарство.
Може бити тринаест пута геније.

Особа која се са толико година лати такве позиције (још из позиције човека који није последњих ''н'' година живео овде), директно показује да је, што би ти рекла, умишљена будала.
Озбиљан посао се не поверава човеку мађем од 30 година-немачка пословица.

Potpuno je irelevantno da li je zavrsio studije na Jejlu ili ne jer to nije opravdanje za glupe ideje koje prosipa poput smanjivanja plata u javnom sektoru. Mada je veoma cudna cinjenica da ne moze uraditi prevod diplome vec tri godine u nazad.
Mere koje je predlagao Radulović su bile pravi rezovi,a Krstić se opredeljuje za racesivne mere...
Možda je bio vunderkind,pa čak i da je Megatrend kao predsednik,ne bi imalo veze da je preduzimanjem
mera u oblasti finansija nešto postigao! Kao što smo obavešteni Srbija se dodatno zadužuje kod MMF i Svetske banke...
Ne objavljuju plasmane Arapskog i Ruskog kredita koji su trebali značiti relaksaciju kroz niže kamatne stope...
Sve to govori da Vučić priča bajke,a stara praksa se produžava...NBS primarnom emisijom pokriva gluposti...

Mere koje je predlagao Radulović su bile pravi rezovi,a Krstić se opredeljuje za racesivne mere...
Možda je bio vunderkind,pa čak i da je Megatrend kao predsednik,ne bi imalo veze da je preduzimanjem
mera u oblasti finansija nešto postigao! Kao što smo obavešteni Srbija se dodatno zadužuje kod MMF i Svetske banke...
Ne objavljuju plasmane Arapskog i Ruskog kredita koji su trebali značiti relaksaciju kroz niže kamatne stope...
Sve to govori da Vučić priča bajke,a stara praksa se produžava...NBS primarnom emisijom pokriva gluposti...

Ministri finansija u ovim propalm drzavama tipa Srbija, Hrvatska, Rumunija, Grcka mogu da imaju i 10 godina ( zivota), da ne znaju ni da se
potpisu, oni zapravo postoje samo na papiru, njii niko ne uzima za ozbiljno, Srbija moljaka za kredite ,te institucije koje moli i koje
daju kredite, daju i uslove. Prema tome , smesno je pricati o nostrifikaciji necije diplome.

To znaci, da LK treba da propoveda pametne ideje poput povecavanja plata u javnom sektoru?! :think:

:tease:

_nobody_
Pametna ideja su podsticajne mere za povećanje potrošnje!
LK izgleda kao da to nikad nije čuo,a to je glavna ekonomska
krilatica ekonomije USA i "tajna" njihovog razvoja! Naravno i izvoz
finalnih proizvoda ,a uvoz sirovina i hrane! I to što jeftinije!
Ovde smo još na marksizmu i lenjinizmu...:evil::(

tolike nagrade takmicenja prestizni univerziteti istrazivacki centri i na kraju..... Srednja Strucna Sprema :lol:

Рачунају напредњаци,кад може средњошколац да буде председник државе,министар одбране занатлија са три разреда школе,што не би и овом клинцу дали мало да се игра економског менаџмента.

Srpski ministar finansija i diploma BK Univerziteta

Bogoljub nije Eli Jejl

Da javnost u Srbiji ne bi zaboravila na skandal u vezi sa nejasnom akademskom i privatnom biografijom ministra finansija Lazara Krstića, pobrinuo se Dragomir Karić, tvrdnjom da je ovaj do nedavno anonimni mladić završio Alfa BK Univerzitet. Ako je to tako, zašto ga je Vlada Srbije zaposlila sa diplomom srednje škole, a ne sa diplomom Karićevog univerziteta? Ako već nema diplomu sa američkog Jejla.

http://www.*********************/casopis/?id=06&br=303&cl=10

http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/376398/Lazar-Krstic-nije-zavrsio-Jejl-vec-BK-univerzitet

Nema veze, verovatno ce uskoro postati doktor na MEGA univerzitetu....

Ebote vi komunjare samo lazete.

Ce da te smiri novi zakon o radu.

Gutenberg, buvsa zvezda nemacke politike, visse ne posji.
On nije falsifikovao svoj doktorat, nego nije navodio izvore, a Nemci ko Nemci, gledaju na svaku sotnicu.
Svako mora da objavi javno svoj doktorat, usput svaki politicar i svoje diplome, a danas je tako da ima
mladh ljudi koji onda zahvaljujuci novm tehnologijama lepo nadju dlaku u jajetu pa je nekoliko doktorata
ponisteno jer se mnogo prepisivalo. Nije ok da pricas o kupljenim diplomama i falsifikovanim doktoratima.
To ne postoji. U Srbija da, jer ne postoji obaveza da se objavljuju diplome buduih poliicara.

Meni je cudno da imamo ministra inostranih poslova, koji je bio kao student generacije na fakultetu na kome su
strani jezici obavezni, a ne zna da bekne ni jedan jezik.

Za sada je sigurno da ce buduca kancelarka biti danasnja ministarka odbrane, lekar, majka sedmoro dece.

Zena zmaj. :lol:

http://en.m.wikipedia.org/wiki/Ursula_von_der_Leyen

Potpuno je irelevantno da li je zavrsio studije na Jejlu ili ne jer to nije opravdanje za glupe ideje koje prosipa poput smanjivanja plata u javnom sektoru. Mada je veoma cudna cinjenica da ne moze uraditi prevod diplome vec tri godine u nazad.

Krstić je završio matematički fakultet u BG. Kakav crni BK, Singidunum, Megatrend...
A smanjivanje plata u javnom sektoru je OK. Trebalo bi izuzeti prosvetu i zdravstvo. Ostale političke parazite svih stranaka u Srbiji zaposlene po opštinama, agencija... ne umanjiti platu nego momentalno otpustiti.

Рачунају напредњаци,кад може средњошколац да буде председник државе,министар одбране занатлија са три разреда школе,што не би и овом клинцу дали мало да се игра економског менаџмента.

I ovako samo tu figurira, svakako zadnju rec daju i pitaju se MMF i strani kreditori o sudbini srpske ekonomije!

Back