Nikita Kulganov
Buduća legenda
- Poruka
- 37.596
Lazanski i Lucic su sam vrh srpskog novinarstva, uvek su dobro obavesteni i sve znaju unapred sta ce da se desi....
Lazanski ili Lucic....ko je bolji ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lazanski i Lucic su sam vrh srpskog novinarstva, uvek su dobro obavesteni i sve znaju unapred sta ce da se desi....
Koji bre Lučić, Dejan Lučić??'Lazanski i Lucic su sam vrh srpskog novinarstva, uvek su dobro obavesteni i sve znaju unapred sta ce da se desi....
A jel, on je sada u Gazi ili u Siriji. Salonska budaletina koja je napibircchila neka znanja o oruzju iKoji bre Lučić, Dejan Lučić??'
Kakav je on novinar?!
Lazanski je veoma profesionalan novinar koji je izvještavao sa svih ratišta na svijetu posljednjih 30 godina... kao politički analitičar je malo previše subjektivan i previše se eksponira, ali to ne mjenja stvar da je odličan novinar...
A jel, on je sada u Gazi ili u Siriji. Salonska budaletina koja je napibircchila neka znanja o oruzju i
na sto strana objasnjava budalama kako su ruski tenkvi najbolji.
Njega covek i ne treba da cita. Ako si jedan njegov clanak procitao, sve znas.
A i vrlo je objektivan o davanju sudova oko sukobljenih strana. Kao da ga Putko placa.
Ranije Sadam i Gadafi, ali nisu vise zivi.
Zasto Hrvati,Bosnjaci i ostali ne Srbi mrze Lazanskog![]()
Pazi rayela on je nesto nabubao, ali tebi ostade mozak supalj.
Lazanski je po meni bolji novinar, a dobar je i kao analiticar.
A jel, on je sada u Gazi ili u Siriji. Salonska budaletina koja je napibircchila neka znanja o oruzju i
na sto strana objasnjava budalama kako su ruski tenkvi najbolji.
Njega covek i ne treba da cita. Ako si jedan njegov clanak procitao, sve znas.
A i vrlo je objektivan o davanju sudova oko sukobljenih strana. Kao da ga Putko placa.
Ranije Sadam i Gadafi, ali nisu vise zivi.
On nije nikakav novinar, a njegove vojne analize su iz vremena hladnog rata , nije primetio da se cak i klima promenila i ne samo u politici.
Lučić je neuporedivo ozbiljniji od Lažanskog, iako nije nimalo ozbiljan.
link?Lazanski i Lucic su sam vrh srpskog novinarstva, uvek su dobro obavesteni i sve znaju unapred sta ce da se desi....
Јелена Милић је већи стручњак од Лазанског.On nije nikakav novinar, a njegove vojne analize su iz vremena hladnog rata , nije primetio da se cak i klima promenila i ne samo u politici.
To ti je kad se debilno postavi tema, Lučić nije novinar nego advokat.Ja iskren da budem neznam ko je Lučić![]()
Tako da glasam za Lazanskog, ali za Lazanskog bi verovatno i glasao koga god da si stvavio protiv njega, jer je on po meni zaista najbolji i najobjektivniji vojni komentator
Jelena Milić je veći stručnjak od svih.Јелена Милић је већи стручњак од Лазанског.
Za razliku od većine nazovi analitičara dosta i jeste objektivan po pitanju vojne snage država u ratnim sukobima. "Neko znanje o oružju" ma sigurno bitno je da ti nisi ni čula za to oružje dok ga on nije spomenuo a to oružje čini razliku u nekom ratnom sukobu ili je čak povod za taj sukob kao ono "oružje za masovno uništenje" u Iraku.
Јелена Милић је већи стручњак од Лазанског.