Poznavalac stvari
Legenda
- Poruka
- 60.338
Јашта морИ, теши се, вилениш по целу ноћ, а онда спаваш дању, сасвим си ментално пропао.Ne treba meni sna koliko vama. Predji na pravilnu ishranu i imaces vise vitalne sile.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јашта морИ, теши се, вилениш по целу ноћ, а онда спаваш дању, сасвим си ментално пропао.Ne treba meni sna koliko vama. Predji na pravilnu ishranu i imaces vise vitalne sile.
Oce ti filmovi o krstasima,rimskim legionarima da bas imaju efekta ponekad..Onda sam se krivo izrazio, ne penkala nego koplje![]()
Na Marsu nam cistis septicke jame.
Ne treba meni sna koliko vama. Predji na pravilnu ishranu i imaces vise vitalne sile.
Svako ima svoje razloge,ovde su vecinom zauzete zene ..
nisam to rekao,neznam..
nisam imao takva iskustva..
sta ti mislis?
Svako ima svoje razloge,ovde su vecinom zauzete zene ..
Svaka žena je zauzeta dok je ne oduzmeš.Svako ima svoje razloge,ovde su vecinom zauzete zene ..
bas takoSvaka žena je zauzeta dok je ne oduzmeš.
uh dobro jeMuskarac koji svakodnevno pise na pdf Zene, sigurno ne moze da zagreje
Koliko se slazete da budemo iskreni jedno prema drugom..
Mislite li da je lepse slagati, ili sakriti istinu?
Moram i da pocnem da lazem i budem neiskren,,ja ocekujem jbg..nemoj mi reci da ocekujes istinu na forumu?
to je veci debilizam nego da ocekujes istu na tv![]()
zene ne vole hladnu vodu zbog ovoga ili onoga... znaci vole samo toplo i to kada se tusiraju, tucaju, kuckaju....
nama ladna nikad nije smetala... dapache.
ne interesuje me dal neko ovde priča istinu ili laže...ali upada u oči, nije da ne upada...i mnogo se ovde laže...ali malo toga ovde uopšte i pročitam, a neke stvari jednostavno upadnu u oči...ranije sam čitao i bezveze se opterećivao...preozbiljno sam ovo shvatao...odavno više ne želim...i radije ću da prećutim istinu nego da lažem...Koliko se slazete da budemo iskreni jedno prema drugom..
Namere forumasa su uvek pozitivne..Zavisi od namjere i cilja. Ukoliko je namjera pozitivna, sklona sam pravdanju sredstava.