Laž i mimikrija

Znam.
Spomenuo si da ti je drugarica - plesni partner- lepotica, a da znaš da može da se bude lep i pametan, jer ona radi doktorat, istražuje ćelije raka.
Ja sam nesrećno citirala taj tvoj post, jer me je inspirisao, da bih rekla da ni akademski status nije stoprocentni dokaz o pameti, jer ima ljudi i na faksu koji su glupi kao top.

Ne mislim da je to tvoja drugarica, i poštujem pametne ljude i stručnjake, i znam da je doktorat jako mnogo posla. Mislila sam o konkretnim ljudima koje poznajem i znam da su glupi, ali im radi mozaku smislu fotografske pameti - pamte sve što su pročitali... I to je sve, nadam se da sad ne moramo da se preganjamo. Tvoju drugaricu ne vređam, a dozvolićeš da imam pravo na svoje mišljenje, pogotovo kada me je nekoliko takvih intelektualaca (sve društvenjaci, činjenica!) udavilo do tačke gde mi je došlo da vrištim.

...Smoki je meni skrenula paznju da zene sa sisama ne moraju biti glupe, na sta sam joj odgovorio da znam posto imam jednu u svakodnevnici, na sta si se ti nakacila sa konstatacijom kako akademski gradjani nisu uslovno pametni...sto je bilo nepotrebno.
Svoje probleme zadrzis za sebe, dodji da komentarisemo i diskutujemo bez emocija posto ne dolazis sa odredjenim dusevnim ili emocionalnim ranama da meni ovde vristis i glumis glas razuma.

Opusteno, ovo je forum...ovde smo svakako samo iz razloga caskanja.

Eh Dive i asocijacije:malav:
Zašto vas slike tela ili sisa u kupaćim kostimima, providnim bluzam ili dubokim dekolteima, natrcenih dupeta...asociraju na sex a ne na pravljenje zimnice i smernu porodicnu osobu? Da li je to loše? Da li bi žene kojima ne fali pažnja uopšte kacile provokativne slike? Ako postoje razlozi zbog kojih ste na forumu a nemaju veze sa privatnim stanjem i statusom, čemu slike uopšte?
Kad sam u ovulaciji i sto me asocira na sex...
Slike sluze da nam malo dignu samopouzdanje...

Zašto vas slike tela ili sisa u kupaćim kostimima, providnim bluzam ili dubokim dekolteima, natrcenih dupeta...asociraju na sex a ne na pravljenje zimnice i smernu porodicnu osobu? Da li je to loše? Da li bi žene kojima ne fali pažnja uopšte kacile provokativne slike? Ako postoje razlozi zbog kojih ste na forumu a nemaju veze sa privatnim stanjem i statusom, čemu slike uopšte?

natrceno dupe mene asocira na shvarcvald tortu

Mislim da je ovo gubljenje vremena...Interesantne dame su u realu-ovde su one koje u realu
niko ne zarezuje...:hahaha:
Znam,znam-to važi i za muški svet...
Za Eša naročito!:hahaha::rotf:
(Maki i ja ćemo se već snaći-qrava kolko oš...:mrgreen:)

Ne mogu da verujem kakva mahala je napravljena od ovog pdf-a.
Previše konfekcijskih tipova sa zbrkom u glavi šta uistinu predstavlja žena u životu jednog muškarca
i šta u njoj provocira seksualne nagone u kom pravcu ih usmerava i na koji način plasira okolini dok oblikuje svoj seksipil isključivo za jednog muškarca.
Nije sve ono što je u izlogu za jelo braćo Turci
nešto je samo za gledanje:lol:

Previše konfekcijskih tipova sa zbrkom u glavi šta uistinu predstavlja žena u životu jednog muškarca
i šta u njoj provocira seksualne nagone u kom pravcu ih usmerava i na koji način plasira okolini dok oblikuje svoj seksipil isključivo za jednog muškarca.

dobra ti ova za turke... :lol:

Amsterdam dislike this.

Amsterdam dislike this.

zavisi iz kog ugla gledaš. neki obroci mogu mnogo skupo da koštaju da je pitanje isplativosti takvog hranjenja sasvim logična posledica.
sve teme govore samo o jednoj stvari. ovaj narod ni o čemu drugom ne razmišlja.
znaš li koliko me zabole da li će neko pomisliti da sam mu pokazala duupe zato što želim da ga baš on štipka? :lol:
to je isto kao da gledaš betmena pa obučeš hulahopke i probaš da u brišućem letu smakneš tri barabe....:lol:

Jasno, kao što je ukrasen izlog bez prometa gori od Laze:malav:

skroz si u pravu... mene niko ne zarezuje

natrtji se :jede:

- - - - - - - - - -

zavisi iz kog ugla gledaš. neki obroci mogu mnogo skupo da koštaju da je pitanje isplativosti takvog hranjenja sasvim logična posledica.
sve teme govore samo o jednoj stvari. ovaj narod ni o čemu drugom ne razmišlja.
znaš li koliko me zabole da li će neko pomisliti da sam mu pokazala duupe zato što želim da ga baš on štipka? :lol:
to je isto kao da gledaš betmena pa obučeš hulahopke i probaš da u brišućem letu smakneš tri barabe....:lol:

juce sreo zhiku obretkovica u sharenim hulahopkama ala helankama :lol:

Back