Boki
Buduća legenda
- Poruka
- 25.947
Znam.
Spomenuo si da ti je drugarica - plesni partner- lepotica, a da znaš da može da se bude lep i pametan, jer ona radi doktorat, istražuje ćelije raka.
Ja sam nesrećno citirala taj tvoj post, jer me je inspirisao, da bih rekla da ni akademski status nije stoprocentni dokaz o pameti, jer ima ljudi i na faksu koji su glupi kao top.
Ne mislim da je to tvoja drugarica, i poštujem pametne ljude i stručnjake, i znam da je doktorat jako mnogo posla. Mislila sam o konkretnim ljudima koje poznajem i znam da su glupi, ali im radi mozaku smislu fotografske pameti - pamte sve što su pročitali... I to je sve, nadam se da sad ne moramo da se preganjamo. Tvoju drugaricu ne vređam, a dozvolićeš da imam pravo na svoje mišljenje, pogotovo kada me je nekoliko takvih intelektualaca (sve društvenjaci, činjenica!) udavilo do tačke gde mi je došlo da vrištim.
...Smoki je meni skrenula paznju da zene sa sisama ne moraju biti glupe, na sta sam joj odgovorio da znam posto imam jednu u svakodnevnici, na sta si se ti nakacila sa konstatacijom kako akademski gradjani nisu uslovno pametni...sto je bilo nepotrebno.
Svoje probleme zadrzis za sebe, dodji da komentarisemo i diskutujemo bez emocija posto ne dolazis sa odredjenim dusevnim ili emocionalnim ranama da meni ovde vristis i glumis glas razuma.
Opusteno, ovo je forum...ovde smo svakako samo iz razloga caskanja.