ЛАУШЕВИЋ - КРВНА ОСВЕТА ЈОШ ЖИВИ

Pojma ti nemaš.
Ubijeni JESU bili siledzije. I šta je Laušević trebalo da radi? Da pusti da ga prebijaju do besvesti i **bu pred svima.
Ti bi verovatno i na to pristao al to je već tvoj izbor.

Šta su tražili to su i dobili. Na Lauševićevom mestu isto bih postupio.

Prvo, kakav curac je tražio na mestu gde skupljaju "takvi" ???
Drugo, niko njega nije pipno nego je njegov brat otišao do stola tih likova koji su ih pitali "može li to malo tiše" da se Qurči i dobio zasluženu šljakavicu
na šta je "faca" napominjem o5 nedirnuta i neometana ozišla do kola po pištolj
i uradila to što je uradila ....

I za dvostruko ubistvo i tešku telesnu povredu dobila 4 godine robije ????

Znaš kako, da je moj sin u pitanju,
ne bih se ni sekund dvoumio .....

Sad svi imaju svoju verziju o tome sto se zapravo zbilo te noci davne 93. godine.

Niti branim Zarka, niti napadam, jer ne znam kako bi postupio na njegovom mjestu, ali jedno je sigurno, ti momci sto su ubijeni su se tako ponasali da ih nije Zarko ubio, to bi uradio neko drugi, na nekom drugom mjestu, jer se radilo o problematicnim tipovima, koji su trazili probleme tako gdje ih nema.

Razumijem porodice tih momaka, narocito jer je jedan od njih sin jedinac, a znate svi sta to u CG znaci, da sam na njihovom mjesto ne bi bio u stanju da budem racionalan, ali isto tako ne mogu da shvatim da neko zapravo razmislja o krvnoj osveti.

Baš se vala branio ...
Otišao do kola
uzeo prangiju
ispucao pun šaržer
dva metka jednom u leđa
a drugome metak u glavu - da overi ....

Samoodbrana samo tako ....

Zamisli da si u situaciji roditelja tih momaka
koje je bahati "glumac" nenaoružane pobio ko zečeve
i to zbog incidenta koji je njegov brat izazvao,
a Institucija druge države "pravosnažno" pomilovala ...

Šta bi ti, kao roditelj, uradio ???
Zahvalio Tadiću i pravosuđu na pravilnim potezima ili ????

Mislim da bi bilo bolje da pises o stvarima koje znas a ne o tom slucaju. Njegovog brata je jedan od tih(dobrica) tuka staklenom flasom u glavu lausevica su dvojica sutirali i krvnici i verovatno ne bi preziveo da nije uradio to sto je uradio, a tukli su ga samo zbog toga sto je pitao sto prave galamu cak se posle i izvinjavao sto je pitao sasvim normalo pitanje( to ne kaze samo on nego i svedoci tj zene koje su radile u tom kaficu)

E ko je nama glumio MIloša Obilića........tuge i žalosti...mora da s e Miloš mrtav u grobu okreće....z:hm:

A sta je trebao? Da ih pusti da ga ubiju i da pored njegovog imena ostane junak i da ga pamtimo kao jadnika koga su 3 debila pretukla na smrt? I sta onda onda bi ostao heroj?

p.s: i ovako je jadan zato sto mu je zivot unisten(od smrti nije nista bolje to sto neko sedi u zatvoru)

kako nije bio uplašen da puca, da ode u USA čim je izašao i da živi i ćuti tamo 10 godina?
mnogo mi mutna ovaa javna pomama za slučajem laušević... ne kapiram svrhu uopšte

Pa bas zato je i pucao,sto je bio uplasen,tako to ide.

E ko je nama glumio MIloša Obilića........tuge i žalosti...mora da s e Miloš mrtav u grobu okreće....z:hm:

Kako da se prevrce?

Neko se zaj.eb'o,
neko bratu "face" opalio šamar jer je došao za sto da provocira,
neko otišao do kola i doneo CZ99, isprangijao 13 komada (bata još 2 ali promašio)
zakačio koga zakačio, koga s'lica, koga s'leđa, koga overio (ni jedan metak nije promašio, svi u meso)
trećeg ni krivog ni dužnog napravio doživotnim invalidom ...
i sad su mrtvi siledžije, a ubica PRAVEDNIK ???

Š'a misliš,
da pripašemo svi "sviJetlo oružje",
ukinemo policiju, sudove,
pa ko jači, ko brži, ko luđi .....

Pa ko živ, a ko mrtav - ko ga hebe što nije pucao prvi ...

Bolesno, ništa drugo .....

Otisao do kola?
Opet si lekice zaboravio da uzmes?

Bilo ko ko kaze, da kada me neko bez razloga napadne, i pocne da tuce mene i mog brata, krvnicki, sa zeljom da me povredi,i uz to se sa nekim od njih otimam oko tobrice u kojoj je pistolj, da to NIJE borba na zivot i smrt, ja cu mu odmah reci da je veoma gl.up, ma kako to pogrdno zvucalo .

Poslednja izmena:
Prvo, kakav curac je tražio na mestu gde skupljaju "takvi" ???
Drugo, niko njega nije pipno nego je njegov brat otišao do stola tih likova koji su ih pitali "može li to malo tiše" da se Qurči i dobio zasluženu šljakavicu
na šta je "faca" napominjem o5 nedirnuta i neometana ozišla do kola po pištolj
i uradila to što je uradila ....

I za dvostruko ubistvo i tešku telesnu povredu dobila 4 godine robije ????

Znaš kako, da je moj sin u pitanju,
ne bih se ni sekund dvoumio .....

Znaci, svi svedoci su tvrdili drugacije, jedino ti znas pravu istinu.........?
To o cemu ti pricas nema u Lausevicevom predmetu, nego je samo plod tvoje maste, i maste siledzija kakvi su bili ono koji su dobili to sto su trazili, kao i carsijskih prica.

A ono sto ima u predmetu, a da ti recimo ne znas, niti imas pojma, je cinjenica da je drugog napadaca, koji je tukao njegovog brata, Zarko pogodio sa razdaljine od 13(TRINAEST) metara, pravo u glavu iako je ovaj bio okrenut profilom, sto je uz stres, dobijene batine, cinjenicu da Lausevic ne vidi najbolje, kao i razdaljinu za gadjanje pistoljem , prosto neverovatan splet okolnosti.
U takvom stanju garantujem da ni Jasna Sekaric ne bi pogodila tako.
Ali, eto desilo se.

Znaci, svi svedoci su tvrdili drugacije, jedino ti znas pravu istinu.........?
To o cemu ti pricas nema u Lausevicevom predmetu, nego je samo plod tvoje maste, i maste siledzija kakvi su bili ono koji su dobili to sto su trazili, kao i carsijskih prica.

A ono sto ima u predmetu, a da ti recimo ne znas, niti imas pojma, je cinjenica da je drugog napadaca, koji je tukao njegovog brata, Zarko pogodio sa razdaljine od 13(TRINAEST) metara, pravo u glavu iako je ovaj bio okrenut profilom, sto je uz stres, dobijene batine, cinjenicu da Lausevic ne vidi najbolje, kao i razdaljinu za gadjanje pistoljem , prosto neverovatan splet okolnosti.
U takvom stanju garantujem da ni Jasna Sekaric ne bi pogodila tako.
Ali, eto desilo se.

Neverovatno ...

A, aj sad copy-paste prve presude,
Sudske presude su javni dokumenat, mogu se obnarodovati jer su U IME NARODA donete ...

A onda,
u lakim skokićima
MRŠ !!!!!!

Miloš nije istorijska ličnost :mrgreen: Dotični Kobilić, veze nema sa mitskim Obilićem, a čitav taj film je i snimljen na mitu sa vrlo malo ili gotovo uopšte bez istorijske potpore...

Истина.Филм је веома лоше обрадио сам чин убиства Мурата.Оно мало историјских података везаних за сам ток битке , јасно указују на то да Милош није убио султана тако што се кришом приближио чадору и убио га ножем.То је учинио ујахавши на коњу са пар својих најхрабријих витезова до самог Муратовог чадора , што значи да је прошао кроз најгушћи и најжешћи турски отпор и пробио најелитнију царску заштиту.Такав чин јунаштва сматра се једним од најхрабријих и најугледнијих и зато је један од најчешће навођених у историјској хронологији витештва.

А за Лаушевића.....срамно је да неко за двоструко убиство одлежи само пар година, колико је адекватна казна за неку саобраћајку, или лакше разбојништво.

Да...заборавих да додам.
Лаушевића, на жалост памтим по веома лошем професионалном и моралном кодексу.По томе што је прихватио улогу Светог Саве у истоименој представи зеничког позоришта одиграној ( прекинутој) у ЈДП,а која је српског просветитеља представила као развратника и одликовала се репликама од, готово самих псовки.
Ту љагу је најбоље описао легендарни глумац Данило Лазовић, рекавши да нема тог новца и фарисејске славе због којих би прихватио такву или сличну улогу.

Neverovatno ...

A, aj sad copy-paste prve presude,
Sudske presude su javni dokumenat, mogu se obnarodovati jer su U IME NARODA donete ...

A onda,
u lakim skokićima
MRŠ !!!!!!

Staviti pridev gl.up uz tvoj nik bi bio pleonazam.
Ja ti tvrdim da ti nemas pojma ni o cemu pricas,ali ako je tvoje veselje da nesto zamislis pa da poverujes i sam da je to istina, onda ja to ne mogu niit zelim da sprecavam.Nas narod lepo kaze:
Svaka luda ima svoje veselje.
ignore

.....
Neko uspije da se iz svega izvuce, vecina ostane u vjecitom "zarobljenistvu". Zarku Lausevicu je, u zamahu srpskog nacionalistickog ludila, brutalno prekinuta predstava "Sveti Sava" na sceni Jugoslovenskog dramskog pozorista.

..........

Ово је стварна поента !!!!!!!!!!!

Зато јер "легенда дасака које живот значе"
помилован ....

За двоструко убиство и тешко рањавање -
ЧЕТИРИ (4) ГОДИНЕ !!!!

Да ти то урадиш, опушЋено,
са 0,00 малигана,
колико би добио ????

4 куке и тапшање по рамену ????

А'е "фацо, (срамота ме је што користим надимак Горана Тодоровића - Фаце .... легенде ..... ХЕРОЈА .... у комуникацији са н0000000лама)
стисни кликере па одради исто .....
Колико би добио ????

МРШ !!!!!!

Ово је стварна поента !!!!!!!!!!!

Зато јер "легенда дасака које живот значе"
помилован ....

За двоструко убиство и тешко рањавање -
ЧЕТИРИ (4) ГОДИНЕ !!!!

Да ти то урадиш, опушЋено,
са 0,00 малигана,
колико би добио ????

4 куке и тапшање по рамену ????

А'е "фацо, (срамота ме је што користим надимак Горана Тодоровића - Фаце .... легенде ..... ХЕРОЈА .... у комуникацији са н0000000лама)
стисни кликере па одради исто .....
Колико би добио ????

МРШ !!!!!!

Pa, kada bi me takvi kao ti napali, bila bi dovoljna jedna ruka......
Ali, kada bi neko uisitinu opasan pokasao da me napadne, prosao bi isto kao i huligani koji su pokusali da napadnu Lausevica.
S tom razlikom sto bih ja celoj "sceni" dodao samo jednu recenicu, koja bi mi omogucila da i ne prespavam u pritvoru:
Ako ne prestanete da napadate mene i brata, pucacu u vas.
Lausevic to nije napravio, i u tome je SVA njegova greska, za koju je skoro 5 godina lezao u zatvoru.
Previse za samo jednu recenicu, koja kod tih huligana zasigurno ne bi nista promenila.
Bolje ti je da ne izlazis iz svog valova.

Back