Last minute ponude

fortes

Buduća legenda
Moderator
Poruka
45.945
Ako ste od onih koji čak i letovanje u doba korone planiraju u poslednjem trenutku, mogli biste da prođete dosta povoljno čak i sa aranžmanima u špicu letnje sezone. Ali ima caka - odnose se uglavnom na polaske koji su bukvalno za dan, dva.

Filip travel u last minute ponudama izdvaja specijalne avio aranžmane za Tursku, pa u Alanju možete za 460 evra, na 7 dana u hotel s tri zvezdice (noćenje s doručkom) – ali ako ste spremni da krenete 17. ili 18. jula. All inclusive u Susu je 464 evra, ali je polazak 15. jula.

Sabra u Tursku vozi i autobusom, pri čemu su last minute cene od 180 evra po osobi za 10 noći u Kušadasiju (smena od 19. jula), dok je za Grčku za polaske u julu dat popust od 20 odsto.

Grčka krajem jula je na akciji kod agencije Sole Azur, pa vas 10 noći na Lefkadi s autobuskim prevozom može izaći 259 evra, u Paraliji i 169 evra. Preko Tim travela, Polihrono busom od 16. jula 10 noćenja već od 155 evra.

Viva travel ima Skijatos od 15. jula avionom, na 10 noći, za 349 evra, a među aktuelnim ponudama je i Albanija (autobuski prevoz, 10 dana, 7 noći) – Drač od 174 evra i Saranda od 234 evra.

Last minute cenovnik za Egipat kod Plana Toursa uključuje aranžmane za 14 noći uz avio prevoz i hotelski smeštaj od 629 evra. Naravno, ako u poslednjem trenutku možete da izdvojite 14 noći za odmor i da se spremite za dan.

Da li ste se nekada odlučili na ovakav aranžman?
Jel to bilo spontano u smislu "ugrabi priliku" ili ste planirano čekali da padnu cene pa gde bilo?

Više puta mi se dešavačo da sam nailazio na ovakve ponude za "budzašto" ali mi je uvek bilo nekako nemoguće da se izorganizujem za neki dan. Ko uopšte može da koristi ovo. Studenti? Penzioneri? Preduzetnici?

Nisam nikada...Uglavnom mozda bih nekada (u zavisnosti od posla i finansija) i mogla da iskoristim ali ne volim aranzmane...
zaista nikada nisam ni razmisljala o njima :rumenko:
Mislim da nije lose....ko voli...moze da uzme godisnji i ima spremne pare...
Koliko znam...penzioneri se uglavnom dobro organizuju i do godinu dana unapred, barem sam tako cula :lol:

Nisam nikada...Uglavnom mozda bih nekada (u zavisnosti od posla i finansija) i mogla da iskoristim ali ne volim aranzmane...
zaista nikada nisam ni razmisljala o njima :rumenko:
Mislim da nije lose....ko voli...moze da uzme godisnji i ima spremne pare...
Koliko znam...penzioneri se uglavnom dobro organizuju i do godinu dana unapred, barem sam tako cula :lol:
:lol:

meni to spontano pre deluje kao neki studentski kapric...ono daj idemo....
realno iako sam prilično slobodan u izboru datuma mog odmora morao bih da postavim i ostavim stvari na mesto i organizujem dok nisam tu a onda mi deluje skoro nemoguće da ikada ovako zgrabim priliku

na stranu što volim sve sam da pripremim po svojoj meri....

ali eto interesuje me jel neko možda dobro prošao na ovaj način

Da li ste se nekada odlučili na ovakav aranžman?
Jel to bilo spontano u smislu "ugrabi priliku" ili ste planirano čekali da padnu cene pa gde bilo?

Više puta mi se dešavačo da sam nailazio na ovakve ponude za "budzašto" ali mi je uvek bilo nekako nemoguće da se izorganizujem za neki dan. Ko uopšte može da koristi ovo. Studenti? Penzioneri? Preduzetnici?
to je tak normal ovde u Kanadi
Odlazak za KUBU u dan - dva.
internet karta , placanje i
dve nedelje u hotelima sa 5 zvezdica.
stim da nema prevara od strane agencija

meni to spontano pre deluje kao neki studentski kapric...ono daj idemo....
realno iako sam prilično slobodan u izboru datuma mog odmora morao bih da postavim i ostavim stvari na mesto i organizujem dok nisam tu a onda mi deluje skoro nemoguće da ikada ovako zgrabim priliku

na stranu što volim sve sam da pripremim po svojoj meri....

ali eto interesuje me jel neko možda dobro prošao na ovaj način
ovde na zapadu postoje agencije , koje nude letovanje , krstarenje i one su izuzetno skupe
kako prolazi vreme i aranzmani se ne prodaju , tada i cena istih padaju.
onaj ko i nije vezan za odredjeno vreme za letovanje
govorim , vreme kada su skolski raspusti , za decu i roditelje.
to je po najvisim cenama.., no ako , samo jedan dan ranije ili dan kasnije za povratak , cena je daleko niza.
sellofvacation.com
red tag.ca
prodaju arazmane koje nisu prodati po daleko niim cenama , od prvobitnih.
mnogo puta sam i koristio za putovanja i za ameriku ,srednju ameriku a ponajvise za KUBUUUUU

Neke last minute ponude:

Za Kefaloniju mesta ima na carter letu za 01.08. po ceni od 336 evra za 10 nocenja.
21.07. sopstveni prevoz 11 nocenja 200 evra.

Na Krf se kreće 28.07. takođe avionom na 11 noći, a cena sa sve prevozom i taksama iznosi 387 evra po osobi. U ponudi je i apartmanski ali i hotelski smeštaj. Za najveće grčko ostrvo Krit, ugrabite mesto za polazak 03.08. po ceni od 455 evra (cena sa taksama, avio kartom i smeštajem na 10 noćenja). Mnogo manje ostrvo ali neodoljivog šarma – Skijatos ima svoje polaske od 05.08. po Ultra Last minute ceni od 369 evra za 11 noćenja.

Ukoliko ste dovoljno brzi i odlučni, a želite u Grčku autobuskim prevozom, onda možete ostvariti popust od 20%, tj 15% za sopstveni prevoz.

Možda je još koje slobodno mesto ostalo za Olimpsku regiju i polazak 23.07. na 10 noćenja:
Olympic Beach (od 225€) ) i Nei Pori (od 215€). Regija Sv. Đorđa je takođe veoma popularna regija Grčke među našim turistima, a čine je letovališta: Asprovalta (od 148€), Stavros (od 119€) i Nea Vrasna (od 116€). Polasci od 21.07. a smene su na 5, 10 i 15 noći.

Ah, ta Turska i u njoj divna Alanja za koju su prva slobodna mesta ostala za polazak 04.08. (cena paket aranžmana od 539 evra na 10 noćenja). U pojedinim hotelima je besplatan smeštaj za dete do 13 godina. Neki od traženijih hotela su: KLEOPATRA BEBEK 3* / ND; KLEOPATRA SUNLIGHT 3* / ALL; ACAR HOTEL 4* / ALL; HOTEL AZAK 3* / PP; OBA STAR 4* / UALL

Sve cene uključuju prevoz avionom, hotelski smeštaj sa izabranom uslugom, aerodromske takse, transferi aerodrom-hotel-aerodrom.

Hurgada, nju nikako ne smemo zaboraviti i gostoprimstvo, posvećenost koje nam je pružala u najtežim trenucima. Prvi slobodan polazak za ovu svima omiljenu destinaciju je 05.08. U pitanju je paket aranžman na 11 noći i cena se kreće od 529€ po osobi. Naravno, u svim hotelima je All inclusive usluga.

(telegraf.rs)

Back