LARA nevaljalica :)

Maraja666

Zainteresovan član
Poruka
334
Evo i ja imam svoj album :)
Jupiiiiiiiiiii
AV-av-av
Liz-liz-liz :)

Ja se zovem Lara, imam godinu i po dana i mnogo sam nevaljala ali kad hocu umem i da budem mnogo umiljata i smesna i slatka i super pas :)
Volim da pravim svakojake zvrcke ovoj mojoj gazdarici, imam puno drugara napolju i cak sam se pre nedelju dana zaljubila al necu sad o tome...privatnost :)

Evo malo mojih slicica :)

Ovo su moje prve slicice :)
Tada sam imala 2 meseca :)

ovaj snesko mi je prva i omiljena igracka koju nisam unistila do pre mesec dana :)

pozerka od malih sapa :)

istrazujem svoj novi dom :)

obozavala sam da dremam u necijem zagrljaju :)

Poslednja izmena:
Hvala puno :)

Evo jedne anegdote od popodne...

Stavila ja sarmu u tanjir, i stavila na sto u trpezariji i otisla do kuhinje po hleb...Secem ja hleb u kuhinji i cujem neko mljackanje ali sam mislila da mala jede svoju hranu..i vracam se i imam sta da vidim...Gospodjica se popela na stolicu, prednje sape na sto i jede kao prava! :) Nisam imala fotoaparat pri ruci inace bih stavila i fotku :) Smejala sam se pola sata i naravno ugrejala drugu sarmu :)

Jeste porasla, ali sad je nekako ozbiljnija i ima taj pogled kao velika :)
Totalno ispitivacki, tipa "sta me sad slikas po 5-i put :)"

Veceras me je odusevila po ko zna koji put...Bile smo napolju i ja sam je pustila malo da se istrci na poljani preko puta zgrade...I posle nekih 15 minuta trcanja, klinci su bacili petardu i ona se prestravila i u sekundi pobegla dok sam se ja drala i zvala je..I vec mi u glavi hiljadu misli i sta cu sad i ko zna gde je otisla tako uplasena i slicne scene...I trazila sam je 15ak minuta i nisam je nasla i krenula do stana da kazem mami da ako slucajno dodje da mi javi. I ulazim u zgradu, penjem se na sprat kao ono ona sedi i ceka me :)
Ne verujete koja je to sreca i radost, bas sam se zabrinula a ona pametnica zna gde da dodje:)

То је једном и Ели урадила мом мужу .... уплашила се неког пса кад је пролазила поред његове капије и збрисала, супруг се одузео где је и шта је, тражио је и тражио, отишао до куће да ме позове кад оно она чека испред капије!

Јој убиће ме Мушу кад буде ово сазнала, ух, ух!

Drugari samo da vam javim da sam vrlo tuzna, ocajna... Lara je pobegla, islaje sa mamom u selo i kad su se vracale stale su na nekoj livadi da joj mama da vode i da obavi sta ima jer je put ukupno 3 sata ...Naisla su tri muzjaka, ona se istrgla sa povodca i otisla za njima, i mama je trazila i dozivala 4 sata i nigde je nije bilo...a u teranju je pa tako opravdavam sto se nije vratila odmah...ali posle 4 sata je nije bilo...Problem je sto se to desilo na Debelom Brdu,izmedju Valjeva i bajne Baste, gde niti prolaze sinteri sa skenerom niti ima ljudi u okolini...mama se vratila za bg bez nje jer nije smela jos da je trazi posto je pao mrak vec...ne znam sta da radim...ona je sad tamo sama a nije navikla da zivi daleko od ljudi... :( A uzasno mi nedostajeeeee....

Drugari samo da vam javim da sam vrlo tuzna, ocajna... Lara je pobegla, islaje sa mamom u selo i kad su se vracale stale su na nekoj livadi da joj mama da vode i da obavi sta ima jer je put ukupno 3 sata ...Naisla su tri muzjaka, ona se istrgla sa povodca i otisla za njima, i mama je trazila i dozivala 4 sata i nigde je nije bilo...a u teranju je pa tako opravdavam sto se nije vratila odmah...ali posle 4 sata je nije bilo...Problem je sto se to desilo na Debelom Brdu,izmedju Valjeva i bajne Baste, gde niti prolaze sinteri sa skenerom niti ima ljudi u okolini...mama se vratila za bg bez nje jer nije smela jos da je trazi posto je pao mrak vec...ne znam sta da radim...ona je sad tamo sama a nije navikla da zivi daleko od ljudi... :( A uzasno mi nedostajeeeee....

:(:(:( Ne znam šta da ti kažem...
Njoj je taj teren skroz nepoznat i sigurno negde luta tražeći vas... To koliko ona tebi nedostaje razumem... ali ti njoj nedostaješ mnogo više :(
Pokušaj da nađeš nekog iz tog kraja da ga zamoliš da je potraži...

jaooj, pa gde nadje tu da staje...uvek treba u takvim situacijama biti 100 % na oprezu....
nije populano pominjati lovce ovde ali da kažem, jer mi je rođak lovac, pa se njima desava u mnogo slučajeva da se kerovi ne vrate polse lova kući. Tako je jednom prilikom kada su sa Zlatibora isli na Debelo brdo sa tamosnjim lovcima da love mom rođaku se ker sagubio i nikada ga nije nasao a organizovao je i potragu.

ali Debelo Brdo je nepregledno prostranstvo. Ima na Debelom Brdu jedan dom...za putnike namernike, planinare, bicikliste i tako. Nema ti druge nego da ides i trayis od kuce do kuce. Spremi slike, ostampaj i idi tamo. Pitaj ljude, verovatno ce LARA jer je navikla na ljude da negde svrati.

BAŠ MI JE ŽAO....kada bih mene neko pitao dal moj ljubimac da se sagubi il da ugine izabrao bih ovo drugo čini mi se.
Ne bih mogao da podnesem da negde sam luta i traži me gladan a ja da ne mogu da pomognem...STRASNO.

JA SE NADAM DA ĆEŠ LARU NAĆI ALI MORAŠ KRENUTI PUT DEBELOG BRDA. Naredni dani će biti lepi..iskoristi ih

javljaj sta se dogadja...pokušaj stupiti u kontakt sa nekim lovcima, lovackim tamosnjim udruženjem, oni ipak najvise krstare tuda, PONUDI NAGRADU za informaciju.

SREĆNO

Isla sam odmah sutradan...tu pored ima neka kafana i gazda kaze da on ima nekoliko svojih kucica koji su pusteni i lutaju po sumi, pa se nadam da ce se vratiti sa njima tu, ostavila sam slike i broj telefona, pa ako dodje tu bice super...Trazila sam je i kolima i peske i dozivala i nista, plasim se da nije uspela da se snadje sama, da je mozda skotna, nije ona navikla da bude sama,ali opet verujem da ima taj neki instikt da prezivi...videcemo, icicu za vikend ponovo ali ko zna dokle je ona mogla da dodje do sada...

Back