Laptop kao Desktop - pomoc NEOPHODNA...

Zbog cega neces Lenovo? To je IBM ustvari, a IBM je jedna od najboljih kompanija. Ja sam imao jednog IBM i posle godinu dana ga prodao po istoj ceni koju sam i ja platio ( cena skocila na trzistu )....

Windos Vista je najgori operativni sistem, na svim laptopovima koje sam imao i uz njih dobio oficijalnu Vistu stavio sam XP, tj sada trci Win 7....

Ako ti treba za internet, obradu teksta i slika, uzmes neki sam 12inc< ekranom. Imas dosta dobrih procesora ( N450 ). Meni na 2 mala Asus 1001P trci WIn 7 i na svakom ima 25+ profila. Ekran je mozda malo mali za obradu fotki al sve ostalo lepo radi. I baterija mu brzi 7+ sati...

Pa i u pravu je jer su generalno svi bolji od lenova. Po čemu je bolji windovs 7 od viste (osim ljepšeg izgleda). Imam osjećaj da si ti godinama vrlo mlad i vidim da si fanatik. Oprosti ako vrijeđam ali ti ne vjerujem da si ga prodao po nabavnoj.

1. Toshiba
2. MSI
3. sve ostalo
:)
Inače jedna moja prijateljica je nedavno kupila za dete Laptop u Metrou MSI 17" mašina je zver AMD phenom II sa 4 jezgranim procesorom - neznam sada tačno kojim , 3 gb ddr3 na 1066 , 640 gb hdd , i ako se ne varam neintegrisana grafička 5450 ati 512 ddr3 na 128 bita , instalirao sam joj Win7 ultimate 64 bit , fercera sve zvoni , aman sve novije igre može da ganja na njemu

1. Toshiba
2. MSI
3. sve ostalo
:)
Inače jedna moja prijateljica je nedavno kupila za dete Laptop u Metrou MSI 17" mašina je zver AMD phenom II sa 4 jezgranim procesorom - neznam sada tačno kojim , 3 gb ddr3 na 1066 , 640 gb hdd , i ako se ne varam neintegrisana grafička 5450 ati 512 ddr3 na 128 bita , instalirao sam joj Win7 ultimate 64 bit , fercera sve zvoni , aman sve novije igre može da ganja na njemu

Dobar si. Ako se sjetimo problema sa kondenzatorima iz toshiba satelite serije vidi se da ni oni nisu neranjivi. jes tošiba među najboljima, ali si je drsko izdvojio na prvom mjestu. MSI na žalost nije među najboljima. Ne postoji integrisani 5450, ali ako se ne varam u laptopima su sve grafičke kartice integrisane. I na kraju, kad laptop ne bi mljeo sve igre sa quad core procesorom, 3 điđabajta rama i tim radeonom, tu bi trebalo ozbiljno razmisliti o stečaju preduzeća koje bi sklopilo takvu mašinu.

S poštovanjem

PKT

Back