Ти бре немаш елементарно знање из електротехнике!Lepo pishe 5 i po sati taj tvoj laptop
Nego da se ne lazhemo, dao sam ti screenshot, gledanje yt surfovanje, ajd izmeri ti![]()
Шта даље са тобом да пискарам. А откуд и да га имаш тако неписмен?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ти бре немаш елементарно знање из електротехнике!Lepo pishe 5 i po sati taj tvoj laptop
Nego da se ne lazhemo, dao sam ti screenshot, gledanje yt surfovanje, ajd izmeri ti![]()
Ajde nemo se hvalish sa tim prdavcemТи бре немаш елементарно знање из електротехнике!
Шта даље са тобом да пискарам. А откуд и да га имаш тако неписмен?
У опште се не хвалим. Ако се неко хвали, то си ти. Мој лап топ је више него одличан за оно што мени треба а то нису игрице. Рекох, јави се када одрастеш а у то не верујем. Јесте да имаш доста година али си остао адолесцент!Ajde nemo se hvalish sa tim prdavcem![]()
Jes, ne hvalish, se zato sam ti odgovorio na tvoje hvalospev, nepostojetje postoveУ опште се не хвалим. Ако се неко хвали, то си ти. Мој лап топ је више него одличан за оно што мени треба а то нису игрице. Рекох, јави се када одрастеш а у то не верујем. Јесте да имаш доста година али си остао адолесцент!
Почео си да халуцинираш или си опет попио коју?Jes, ne hvalish, se zato sam ti odgovorio na tvoje hvalospev, nepostojetje postove![]()
Znash kako, halucinirao, ne halucinirao, brojevi ne lazhu, a ti nisi pokazaoПочео си да халуцинираш или си опет попио коју?
Motocikl je mnogo laksi sto ne znaci da je i efikasniji.Porediš babe i žabe. Auto se mnogo više greje nego motocikl, jer motocikl je mnogo efikasniji.
Zato sam se i primio na Apple, kad je sa malo snage oduvao x86 furune, i reshio sam da idem u tom pravcu...Motocikl je mnogo laksi sto ne znaci da je i efikasniji.
kakve babe i zene M2 je vrhunski procesor a ne kao ova i9 furuna .
Ti poredish babe i zhabe, M procesor mozhe isto da povuche sa mnogo manje snage i toplote...Porediš babe i žabe. Auto se mnogo više greje nego motocikl, jer motocikl je mnogo efikasniji.
Znash kako evo pichim igre jedno 4 sata, baterija je pochela sa 78%, a sad je na 17%:Potpuno je nebitno da li baterija traje 9 sati ili 14 sati, osim ako ga nosiš na Mont Everest.
A i te statistike nemaju veze sa životom, jer jedno trajanje baterije je za surfovanje po netu, drugo za gaming, a treće za renderovanje.... Bitno je da traje onoliko koliko čoveku treba autonomije, a to je retko kad više od 3-4 sata.
Пичиш игре четири сата и онда хоћеш да се укључиш у дискусију са одраслим људима?Znash kako evo pichim igre jedno 4 sata, baterija je pochela sa 78%, a sad je na 17%:
Pogledajte prilog 1300684
Mozhesh da vredjash kolko hotjesh, al moje dete ima svemirski laptop spram tvogПичиш игре четири сата и онда хоћеш да се укључиш у дискусију са одраслим људима?
Играј се и даље и не гуши више твојим тотално погубљеним постовима.
O чему ти трабуњаш. Са чиме упоређујеш и за какве потребе. Који је твој полазни основ и МОТИВ?Mozhesh da vredjash kolko hotjesh, al moje dete ima svemirski laptop spram tvog
Ej 5500u, to je bash za one sa tanjim dzepom![]()
Motocikl je mnogo laksi sto ne znaci da je i efikasniji.
kakve babe i zene M2 je vrhunski procesor a ne kao ova i9 furuna .
Možete vas dvojica da igrate igrice, gledate filmove i surfujete netom... ali kad nekome treba server za bankarske transakcije, ozbiljne baze, sa ARM arhitekturom možeš da se slikaš.Ti poredish babe i zhabe, M procesor mozhe isto da povuche sa mnogo manje snage i toplote...
Motocikl mozhe manje da preveze nego auto, a ovde to nije sluchaj...
Ne prichaj tako https://www.top500.org/news/japan-captures-top500-crown-arm-powered-supercomputer/Jer ARM je predviđen za mobilne platforme, a ne za servere u produkciji i zaista zahtevne stvari.
ARm arhitekturu i vojska koristi .Ne prichaj tako https://www.top500.org/news/japan-captures-top500-crown-arm-powered-supercomputer/
ARM je zavladao mobilnim zato shto je dizajniran tako da ima manju potroshnju.
No ARM serveri danas, itekako mogu da opsluzhe banke, zashta se ranije koristili
Sparcovi, sada u zalasku...
Nisam u bankarskim vodama, ali Banke se pale na Oracle, tu i konigarucije drzhe
u toj bazi, pa tje uzeti sve shto Oracle preferira za server...