Enigma
Poznat
- Poruka
- 9.336
Izgleda da ti Sveti Nikola nije ostavio viski u čizmici.Sendvičari valjda danas imaju svoju slavu, Sveti Nikola Tesla, tradicionalno lome slavski sendvič i guraju prste u šteker, nečestitam.
brojutro![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izgleda da ti Sveti Nikola nije ostavio viski u čizmici.Sendvičari valjda danas imaju svoju slavu, Sveti Nikola Tesla, tradicionalno lome slavski sendvič i guraju prste u šteker, nečestitam.
brojutro![]()

Izgleda da ti Sveti Nikola nije ostavio viski u čizmici.![]()

A ovo nije moj lokal![]()

Sa sendvičom.Ove godine nešto kasni.![]()

:
I zašto Simo ne posti![]()

Nije grešan. Valjda zato!I zašto Simo ne posti![]()
A ja krajišnika ne znam a da grešan nije.Nije grešan. Valjda zato!
A ti kao postiš?I zašto Simo ne posti![]()

Normalno da ta priča samnom nema veze kad sam ja uvijek bio zakon.A ja krajišnika ne znam a da grešan nije.
Doduše silom prilike sam morala da radim sa dvojicom u kolektivu. A eno jednog od njih sada iza rešetaka.
Malo uozbiljismo temu. Istinita priča koja sa našim Simom veze nema.
SimoNormalno da ta priča samnom nema veze kad sam ja uvijek bio zakon.
Normalno da ta priča samnom nema veze kad sam ja uvijek bio zakon.
Ko zna sa kim se ti družiš? Oni koje ja poznajem su vredni i radni ljudi. A nisam nešto spreman da ljude dalim nnadibre ili loše, samo po mestu rođenja ili života.A ja krajišnika ne znam a da grešan nije.
Doduše silom prilike sam morala da radim sa dvojicom u kolektivu. A eno jednog od njih sada iza rešetaka.
Malo uozbiljismo temu. Istinita priča koja sa našim Simom veze nema.
Ko zna sa kim se ti družiš? Oni koje ja poznajem su vredni i radni ljudi. A nisam nešto spreman da ljude dalim nnadibre ili loše, samo po mestu rođenja ili života.
E nemoj sad da se vadiš.To su mi bile kolege. Ne društvo.
I nisam ih ovde po lošem zabeležila zbog geografskog porekla, već zasluga.

Jedan je iza rešetaka-sasvim zasluženo.E nemoj sad da se vadiš.![]()

Da, vrijedni su, ali....Ko zna sa kim se ti družiš? Oni koje ja poznajem su vredni i radni ljudi. A nisam nešto spreman da ljude dalim nnadibre ili loše, samo po mestu rođenja ili života.
Ti to generalizuješ? Glupos'Da, vrijedni su, ali....
Da li zbog generacijskog stradanja, nižeg standarda ili ko zna šta... jako su osvetoljubivi, mnogo ogovaraju, izmišljaju, da ne kažem lažu. Ne, ne pretjerujem! Evo nam primjera ovdje, Aleksije i Simo.
To je statistički jasno. Od 100 ljudi njima desetak mogu ukazati povjerenje. I to vrlo oprezno.Ti to generalizuješ? Glupos'
I ovo si izmislila, jer ne znaš šta bi drugo napisala.To je statistički jasno. Od 100 ljudi njima desetak mogu ukazati povjerenje. I to vrlo oprezno.
Kada već crkvu stavljaš na pijedestal i smatraš da zbližava porodicu, narod itd. zašto ne priznaš da ne radi u interesu naroda, omladine, djece....nego se spetljali sa kriminalom i nakaradnošću ovog sistema.
I nacionalizam ima cijenu.

Vidjela sam šta rade. Najviše jedu. Na svim proslavama, otvaranju puteva, dočeku mile nam vlade prvi sjedaju za sto.I ovo si izmislila, jer ne znaš šta bi drugo napisala.
Nemaš pojma šta i kak oradi Crkva, kao što ne razlikuješ jednu od druge. Reliigja je mnogo komplikovanija od toga što ti znaš iz knjiga marksizma iz kojih si učila.
Nacionalizam nema veze sa religijom.![]()
Kad živiš u mehuiru.Vidjela sam šta rade. Najviše jedu. Na svim proslavama, otvaranju puteva, dočeku mile nam vlade prvi sjedaju za sto.
Nikada još nisam čula da su nekoga zbrinuli, pomogli na bilo koji način, uplatili pomoć za liječenje, a pogledaj gdje žive, u luksuzu, 30 klima uređaja na kući gdje dva popa živi. O autima je suvišno pričati. Najnoviji mobiteli....