Majstor Života
Poznat
- Poruka
- 7.545
Sabio pitbul ružu ko siroče napolitanku
Šime, sutra brazilska fila filuje tatule, ima budeš veseo čitav dan.

Šime, sutra brazilska fila filuje tatule, ima budeš veseo čitav dan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dame imaju prednost.Posluži se, slobodno.![]()

Pih pa nisam iz Vojvodine.Simo od kolača zna samo za leba i masti pa preko šećera.

To nije kolač babuljčino.Pih pa nisam iz Vojvodine.
Kod nas je glavni kolač šunka,buđola,kobaja.
Slađe od kolača.To nije kolač babuljčino.
Ali zato pršut, bržola, djevenice...
Šta su bržola i djevenice?Buđola.‚Devenica krvavica.Slađe od kolača.Šta su bržola i djevenice?

Slovenac ko i ti.Buđola.‚Devenica krvavica.
Ti Simo nit si Srbin, nit Hrvat?
Čiji li si, da mi je znati?!![]()

Da si iz RSK, to bi znao, Ovako znaš za šljivu i rakju.Slađe od kolača.Šta su bržola i djevenice?

Znači i ti voliš muškarce, ko lapsi?Slovenac ko i ti.![]()

To mora da su neki dalmatinski nazivi dok ne znam.Dalmacija ionako nije Krajina.Da si iz RSK, to bi znao, Ovako znaš za šljivu i rakju.![]()

Ona se na hrvatskom forumu Herceg Bosna predstavljala ko Slovenka.Znači i ti voliš muškarce, ko lapsi?![]()

... и ћао...Knin-Brnkovac-Obrovac, srce RSK.To mora da su neki dalmatinski nazivi dok ne znam.Dalmacija ionako nije Krajina.![]()

Srce Krajine je Banija, Kordun i Lika,a Dalmacija tu negdje pored i sporedno.Knin-Brnkovac-Obrovac, srce RSK.
A tu negde pored ste i vi bisnaci, sdruge strane planine.![]()

Axa, hoće to.Srce Krajine je Banija, Kordun i Lika,a Dalmacija tu negdje pored i sporedno.![]()

Dalmaciju možemo nazvat i slijepim crijevom Krajine.Axa, hoće to.![]()

Bolje slepo crevo nego slepa piša kao kod tebe.Dalmaciju možemo nazvat i slijepim crijevom Krajine.![]()

Iz Dalmacije ionako nikad ništa nije dobro došlo izuzev Sime Dubajića.Bolje slepo crevo nego slepa piša kao kod tebe.![]()

Čini mi se da sam ugledo tičicu... jesam, vido sam![]()