bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 42.938
Onda ti rešavajPantonimom. Dobra sam u tome.![]()

Da ne petljamo više slojeve

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda ti rešavajPantonimom. Dobra sam u tome.![]()

Koji problem?!![]()

Nisu isti. Rakel je živčana i galamdžija. Fibi je dobrica, uvijek se zeki sa svima.Au lapsi naši avatari skoro isti
Moraću da promenim svoj u nešto novo, ne vidim više ko sam ja ko si ti jasno![]()
Au lapsi naši avatari skoro isti
Moraću da promenim svoj u nešto novo, ne vidim više ko sam ja ko si ti jasno![]()
Ovako kad se pričate je ko da sedite za istim stolom.Ja živčani galamdžijaNisu isti. Rakel je živčana i galamdžija. Fibi je dobrica, uvijek se zeki sa svima.![]()

Meni je najveći problem što su matore. Svi imaju po 60+ godinaNisu isti. Rakel je živčana i galamdžija. Fibi je dobrica, uvijek se zeki sa svima.![]()

Mislim da nemaju!Meni je najveći problem što su matore. Svi imaju po 60+ godina![]()
.gif)
Proveri, mislim da su svi početak 1960-ih.Mislim da nemaju!![]()
Idem da potražim podatke.Proveri, mislim da su svi početak 1960-ih.

vidi i nedeljom 

Brzo sam spavala!Ranoranilica lapsividi i nedeljom
Dobro jutro![]()
Brzo sam spavala!![]()

Popusti i reci,Što me podseti na jedan dogadjaj iz prošlih dana ali neću da dajem Riferu materijal za zaplet![]()

Čekam, nestrpljivo.Ne izazivaj kavgu![]()

Nema šta da se kaže, nešto kao “već vidjeno”, “dogodilo se nekog dana” i slično…Čekam, nestrpljivo.![]()

jel srčeš?

Da, i kafu i supu. Naročito kada mi dođe familija iz EU, tada srčem za dvije žene.jel srčeš?