bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 42.417
Probaće jadničak, a videćemoMa ćuj...ko sve ima funkciju!!!! Mislim da bi se brzo prilagodio i uklopio.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Probaće jadničak, a videćemoMa ćuj...ko sve ima funkciju!!!! Mislim da bi se brzo prilagodio i uklopio.![]()

Ma kakve to ima veze? Ja sam to napisao u smislu da je očekivano da ima suprotno mišljenje na politici.

Zakazaćemo opet, nemoj mnogo da brineš.Nisam se spremio za prijemni.![]()

Ma ćuj...ko sve ima funkciju!!!! Mislim da bi se brzo prilagodio i uklopio.![]()

Шта је сад?

Шта је сад?
Не може човек ни да одспава после ручка![]()
Dosadan si. Nikada ništa zanimljivo da napišeš. Javim ti se onako, automatski.Ma kakve to ima veze? Ja sam to napisao u smislu da je očekivano da ima suprotno mišljenje na politici.
Vidi ti ovoШта је сад?
Не може човек ни да одспава после ручка![]()

, a i vladu smo ukrojili malo tužnjikavo 

Idi lupi glavom u zid, ali jako da se resetuješ.Dosadan si. Nikada ništa zanimljivo da napišeš. Javim ti se onako, automatski.
Imaš li bar malo duha, energije, smisla za zezu....? Imaš li išta?

Ja sam za to da se glasa!Vidi ti ovo
Oćemo Životu za moderatora.
Znam da ćeš reći da smo probali i nije išlo, a i vladu smo ukrojili malo tužnjikavo
Šta li bi Pilipenda rekao pitam se![]()
Čeka se odgovor pokavernog Ai programa, bagovitog.Vidi ti ovo
Znam da ćeš reći da smo probali i nije išlo, a i vladu smo ukrojili malo tužnjikavo

Шта, увели демократију на Крстарици?Vidi ti ovo

E, Rifete samo mi se javi! Vidjećeš bogu svoga.Idi lupi glavom u zid, ali jako da se resetuješ.![]()

Ja ću ti biti savjetnica.Samo da mi daju tastaturu s dugmencetom za izbacivanje![]()

Ne, ali to ćemo mi izvojevatiШта, увели демократију на Крстарици?
И то сам преспавао?![]()

Ne, ali to ćemo mi izvojevati
Nema ko drugi![]()

Vidi vidi, nisi ti još izabranRifete, imaš vitamin, izbriši si poruku i napusti forum.![]()

Ma šta nije loše?! Odlično!Ide mi ovo nekako, nije loše, a?

A kako je to moguće tačnoSamo da nam ne zakatanče kafanu.![]()

Али теби да ставе два дугменцета, веће/мање, па су му шансе за избацивање пола/полаJa ću ti biti savjetnica.![]()

A kako je to moguće tačno![]()

Али теби да ставе два дугменцета, веће/мање, па су му шансе за избацивање пола/пола![]()