Majstor Života
Poznat
- Poruka
- 7.139
Razbucaće vas gazdarica ko malo dete zvečku vidim već![]()
Odo ja onda u zatvor dok još ima mesta.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Razbucaće vas gazdarica ko malo dete zvečku vidim već![]()

To vi u Srbiji najbolje znate.S Kosovom ili bez.Ma da, šta je par stotina metara ili kilometara.![]()

.gif)
Nije još kraj. Mile mora dobro da skoči i onda kaže ,,hop,,!Opozicija izgubila izbore u Republici Srpskoj.
Dodik još uvijek na vlasti.Puno je energije uložila na njegovo i SNSD rušenje.![]()
Nije još kraj. Mile mora dobro da skoči i onda kaže ,,hop,,!
Ne prenosi svoje želje na druge.Jedino da poželi vlast i skoči s vrha solitera u fontanu želja, sve vičući hop, hop, hop.,,![]()

Mo smo sa KiM, to vi izbosne ne znate pun naziv naše pokrajine. Ali ne čudi, za sad si pokazao da znaš skoro ništa.To vi u Srbiji najbolje znate.S Kosovom ili bez.![]()

Nrmože katje ćaci.Nije još kraj. Mile mora dobro da skoči i onda kaže ,,hop,,!

Naučiće, mlad je!Mo smo sa KiM, to vi izbosne ne znate pun naziv naše pokrajine. Ali ne čudi, za sad si pokazao da znaš skoro ništa.![]()

Kojih vas, onih što ste sami sebe uništili a istorija vas zapamtila kao najveće luzere?Simo, danas je naš praznik!![]()
Kojih vas, onih što ste sami sebe uništili a istorija vas zapamtila kao najveće luzere?

Banovalo te moj ti.To je Šime, luzer i samouništitelj.
A slavimo i lapsi i ja![]()
Sad ste se usosili opet zajednoNe prenosi svoje želje na druge.![]()

Šta s čilijem spremaš?Lapsi, da li si kiselila kupus?
Ja nasolio, moram kupiti dodatnu bačvu pa se bacam na kuhanje chilija.
![]()
Za sada samo chili.Šta s čilijem spremaš?
Kakav kupus?!Lapsi, da li si kiselila kupus?
Ja nasolio, moram kupiti dodatnu bačvu pa se bacam na kuhanje chilija.
![]()

Kakav kupus?!
Šta će mi? Pojedem ga na slavama, a nekad mi i zapakuju.![]()

Ja sam bela udovica. Jedem u restoranu, kupujem u marketu. Ne mogu da se mastim i parim pored šporeta. Nije to za mene.
Kuha li se u tvojoj kući sarma?
Kuća bez kiselog kupusa i sarme isto je što i kuća bez alkohola i droge, to jednostavno nije s božje strane.Ja sam bela udovica. Jedem u restoranu, kupujem u marketu. Ne mogu da se mastim i parim pored šporeta. Nije to za mene.
Kupus za ponetiKakav kupus?!
Šta će mi? Pojedem ga na slavama, a nekad mi i zapakuju.![]()

Urbana ženaJa sam bela udovica. Jedem u restoranu, kupujem u marketu. Ne mogu da se mastim i parim pored šporeta. Nije to za mene.

Mačak zna znanjeKuća bez kiselog kupusa i sarme isto je što i kuća bez alkohola i droge, to jednostavno nije s božje strane.