lapsi
Veoma poznat
- Poruka
- 14.684
Juče 100 marona u Maxbetu i danas 100 marona u Maxbetu.Kako je krenulo neće joj ni to pomoći mnogo
Rasipnica neka![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Juče 100 marona u Maxbetu i danas 100 marona u Maxbetu.Kako je krenulo neće joj ni to pomoći mnogo
Rasipnica neka![]()

Au vidim zašto se ti družiš sa StojkomJuče 100 marona u Maxbetu i danas 100 marona u Maxbetu.![]()

Ma on nabada one utakmice, ja slotiram. Razlika je to ogromna!Au vidim zašto se ti družiš sa Stojkom![]()

Kakva razlikaMa on nabada one utakmice, ja slotiram. Razlika je to ogromna!![]()
to se zove drugačije

Srbijanska žandarka Lagerta me ponovo poslala na robiju samo zato što sam Prečan,to je jedina moja krivica!!!
Al evo me opet u kraju starom,
pijem i pjevam sa istim žarom...

Šta ovo znači da je naš Života budan, sanjao Simu Strahotu![]()

Posto sam mu gora noćna mora,nego Vučić.Šta ovo znači da je naš Života budan, sanjao Simu Strahotu![]()

Je li Simo, kako stojiš s lapsi ovih danaPosto sam mu gora noćna mora,nego Vučić.![]()

Ona još živa ko i majstor bez života?Je li Simo, kako stojiš s lapsi ovih dana![]()
Nešto je čudna zadnjih dana, zato pitam, možda šta znaš o tomeOna još živa ko i majstor bez života?

Opozicija izgubila izbore u Republici Srpskoj.Nešto je čudna zadnjih dana, zato pitam, možda šta znaš o tome![]()

Gde si bre Lale,još te Tisa i Dunav nisu odnijeli?Ooooo, doša Šime!![]()
Lalo, ne lale.Gde si bre Lale,još te Tisa i Dunav nisu odnijeli?![]()

Ma dobro pored neke mutne rijeke jesi.Lalo, ne lale.
A i ovo drugo si omašaio samo tako. Ja sam pored Save, nit Tisa, nit Dunav.
Vama hrvatima izbosne geografija baš ne ide?![]()

Vama hrvatima izbosne geografija baš ne ide?![]()

Ma da, šta je par stotina metara ili kilometara.Ma dobro pored neke mutne rijeke jesi.
Pazi da ti Sava kad nabuja iz Hrvatske ne odnese blataru.![]()