- Poruka
- 202.604
Ti ne znaš kako se mala deca kažnjavaju?Nisam zainteresovana. Te tvoje fantazije zabrinjavaju pošten svet
Dobro jutro.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti ne znaš kako se mala deca kažnjavaju?Nisam zainteresovana. Te tvoje fantazije zabrinjavaju pošten svet
Dobro jutro.

ako ti uspes da ga prevaspitas , dobit ces od svih sa krstarice, pohvaluMoraćeš pojasniti to svoje ponašanje prema Marsovcu![]()
Kad niste ni ti stručnjak, ni sve one moje uspeli... ihaaaaaako ti uspes da ga prevaspitas , dobit ces od svih sa krstarice, pohvalu

Nepiše se spamuju nego spenkuju, aloooo!I ovdje spamaju, a znaju da toliko mrzim spam!![]()

Није ни спенкују, серенкују.Nepiše se spamuju nego spenkuju, aloooo!![]()
Evo ti @bird again nešto se buniš na moje fetiše, a vidi lapsijanerke šta su njeni!?Није ни спенкују, серенкују.

Цинкарошу.Evo ti @bird again nešto se buniš na moje fetiše, a vidi lapsijanerke šta su njeni!?![]()
Pošalji par fotki na PP, pa da obrišem.Цинкарошу.

Pošalji par fotki na PP, pa da obrišem.![]()

Ma aj kad si zapela, može i fotka dupeta.
Koje su ti to metode vaspitavanja sad ozbiljno brinemTi ne znaš kako se mala deca kažnjavaju?![]()

Što pametan prećuti......Kad niste ni ti stručnjak, ni sve one moje uspeli... ihaaaaa![]()

Kako koje metode?Koje su ti to metode vaspitavanja sad ozbiljno brinem
I onih 30 godina povećavam na 35![]()

Kako koje metode?
Pljeskanje po dupetu, vučenje za uši ili zulufe, klečanje na kukuruzu, kaiš, varjača... sve su to proverene metode za rad sa decom.![]()

To me je marsi i savetovao i naučio. On je stručnjak i ima 40 godina iskustva više od mene.

On ima oko 200 godinaTo me je marsi i savetovao i naučio. On je stručnjak i ima 40 godina iskustva više od mene.![]()

i onda se cudis
Blizu si.On ima oko 200 godina![]()

aj ti nadji u ovoj guzvi valdo uppps reeferaDoneo iz zatvorske kantine da proslavimo
![]()
aj ti nadji u ovoj guzvi valdo uppps reefera
cik ako mozete

Života super da si tu
Lapsi i Rifer su me potpuno razočarali![]()