bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 40.968
Ja ovaj marsovski nikad neću da naućim i to mi je topa , to ti je zajedno i pojam i objasnje
house a i gouuuza.
znaci ,
pisi koja je najbolja guzna zrnevlje za kafu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ovaj marsovski nikad neću da naućim i to mi je topa , to ti je zajedno i pojam i objasnje
house a i gouuuza.
znaci ,
pisi koja je najbolja guzna zrnevlje za kafu

oces , ocesJa ovaj marsovski nikad neću da naućim i to mi je to![]()
Dajem sve od sebe, mada i ne ide mi loše, ometa me @Reefer malo, gubi mi se frekvencija kad je blizuoces , oces
najboli nacin je razmena jezika

e dobro ti se daj meni i reefer nece moci istaDajem sve od sebe, mada i ne ide mi loše, ometa me @Reefer malo, gubi mi se frekvencija kad je blizu![]()
Pa to ni on ne ume da naučiJa ovaj marsovski nikad neću da naućim i to mi je to![]()

Šaljem ti gologuze fotke, jel?Dajem sve od sebe, mada i ne ide mi loše, ometa me @Reefer malo, gubi mi se frekvencija kad je blizu![]()

Nema. Vanredna je situacija. Dođi za dva dana. Valjda možeš tolikoda se strpiš?To mi se dopada. Poslušnost
Ima li šta za jelo ovde?
Ne mogu i ne želimNema. Vanredna je situacija. Dođi za dva dana. Valjda možeš tolikoda se strpiš?![]()

Imam sistem za automatsko vraćanje nepoželjne pošte pošiljaocu.Šaljem ti gologuze fotke, jel?![]()

a ucim ga ja@marsijaner da li ti čitaš šta ovaj prejedeni piše?
štaje paciu?a ucim ga ja
ali je zavrsio paciju skolu
valjda si dosad bre naucioštaje paciu?
Nije išao u obdanište, sam se čuvao i vaspitavao!valjda si dosad bre naucio
kva , kva , kva

da ne bese cuke , koja ga je naucila da oiski pored drveta, tako ti onNije išao u obdanište, sam se čuvao i vaspitavao!
Ko zna je li i na nošu naučio!
![]()
Evo neznam i dalje ko je šra je pacijuvaljda si dosad bre naucio
kva , kva , kva
e ptico , htedoh da te pronadjem , ono tvoj katanac aliJa ovaj marsovski nikad neću da naućim i to mi je to![]()

Nije marsi toliko debo, bar mu kosa ne dodaje na kilaži.Srušiće se most begaj![]()

Evo me jurim po vb a jos nista da dam stigaoЈел овај Марси стигао сМарса ? @marsijaner
Био сам мало одсутан из оправданих немодераторско-дилетантско-клановских разлога...![]()
Evo me jurim po vb a jos nista da dam stigaoЈел овај Марси стигао сМарса ? @marsijaner
Био сам мало одсутан из оправданих немодераторско-дилетантско-клановских разлога...![]()
Evo me jurim po vb a jos nista da dam stigao
Torture izdrzavam
... муке ли твојеIma li ko da se pohvali ovde kosom na glaviNije marsi toliko debo, bar mu kosa ne dodaje na kilaži.

Marsovac, zovi u pomoć da dolazimoEvo me jurim po vb a jos nista da dam stigao
Torture izdrzavam