Majstor Života
Iskusan
- Poruka
- 6.579
Ti poput Marija sa palminim uljem i nutelom.
Sad vidim, ladno ima tema o palminom ulju.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti poput Marija sa palminim uljem i nutelom.

Pusto, pusto, pusto mi je sve...brojutro
ovde opet pusto![]()

Sad kafu popio, morao sam da skuvam, ovi u kafani slabo kuvaju, slabo mešaju, slabo spremaju, slabo pevaju, slabo igraju...Da, bitna je samo Dragana, mi ostali nek crknemo.
brojutro![]()

Izaćiće kafana na zao glas.Sad kafu popio, morao sam da skuvam, ovi u kafani slabo kuvaju, slabo mešaju, slabo spremaju, slabo pevaju, slabo igraju...![]()

To su ove dve sve krive, provalio sam ih.Izaćiće kafana na zao glas.![]()

Probaj da platiš, pa ćeš biti uslužen. Može i Marsi da ti uplatiSad kafu popio, morao sam da skuvam, ovi u kafani slabo kuvaju, slabo mešaju, slabo spremaju, slabo pevaju, slabo igraju...![]()

Gdje da propustim taj umjetničko zabavni program?!A ti, spavaš dok ćacilend gori?![]()
Gdje da propustim taj umjetničko zabavni program?!

Kakvo je to ponašanje, prvo pristavi kafu, zamotaj sarmu, spremi pečenje, posluži i kaži muzikantima da sviraju pa onda traži keš!Probaj da platiš, pa ćeš biti uslužen. Može i Marsi da ti uplati![]()

Nije do mene, pravilo kuće. Lovu na sto.Kakvo je to ponašanje, prvo pristavi kafu, zamotaj sarmu, spremi pečenje, posluži i kaži muzikantima da sviraju pa onda traži keš!![]()
Kakvo je to ponašanje, prvo pristavi kafu, zamotaj sarmu, spremi pečenje, posluži i kaži muzikantima da sviraju pa ondatraži kešpiši u svesku!![]()

Sis... pevaljku na sto!Nije do mene, pravilo kuće. Lovu na sto.
E tako treba, bravo!Eto, popravljeno.![]()
Žile, potrošio si reprezentativnu sumu. Isto važi i za tebe. Lova. Na sto.

Hajd još ovaj mjesec.Neam, a i dimam, odakle mi.![]()

Daj ovo, daj ono, daj ovo i ono
Odoh ja da spavam. Posluži se sam. I ne časti druge.
MalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaDaj ovo, daj ono, daj ovo i ono
![]()