lapsi
Elita
- Poruka
- 15.171
O pticama?Ovde, slikarstvo.![]()
Neću,bojim se ptičijeg gripa.
.gif)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O pticama?Ovde, slikarstvo.![]()
.gif)
O pticama?
Neću,bojim se ptičijeg gripa.![]()
A ja se juce polomih da izreklamiram sto viseO pticama?
Neću,bojim se ptičijeg gripa.![]()
Lapsi ima i alergiju na perjeNišta strašno, zdravlje je najveće bogatstvo, uzmeš slikaš izdaleka.

Lapsi ima i alergiju na perje![]()

a videla si kakvu sam maltene poemu napisao na reklami,A ja se juce polomih da izreklamiram sto vise
Sve samo hejteri.

Moguce da si jedini takmicarVeća šansa meni da osvojim prvo mesto.![]()

Kad ste omasili takmicenjea videla si kakvu sam maltene poemu napisao na reklami,
a i Žile se iskida čovek od stihova
i to nam fala
![]()

Dobar mi nos!Lapsi ima i alergiju na perje![]()

ma bre, što zaključaše bre, to je najgnjusnijeKad ste omasili takmicenje![]()
ma bre, što zaključaše bre, to je najgnjusnije

a hteo sam i nagradu da predložimTaka im tamničarska ćud... zloćud.![]()

To je bitna karakteristika za svakoga ko vodi ovce i koze na ispašu. Lakše se nađe staza.Dobar mi nos!![]()
Hoš ti Rifete sjahati više? Ne doživljavam te uopšte.To je bitna karakteristika za svakoga ko vodi ovce i koze na ispašu. Lakše se nađe staza.
Baš si partibrejkerka, numeš da se igraš.Hoš ti Rifete sjahati više? Ne doživljavam te uopšte.

Znam ja da se igram, ali ne volim pokvarene igračke.Baš si partibrejkerka, numeš da se igraš.![]()
Ma ti bi da se igraš, ali se uplašiš. Plaćaš danak neiskustvu..Znam ja da se igram, ali ne volim pokvarene igračke.

Znaci takoDobar mi nos!![]()

To se kod tebe zove kljun.Znaci tako![]()

Dobro da nisi nešto drugo spomenula.

Drzi samo ti pristojnu distancu i budi miran da te ne veze @lapsi za radijatorDobro da nisi nešto drugo spomenula.![]()