- Poruka
- 101.171
опет малтретирање гостију...
угоститељство 0 бодова
законом о нелојалној конкуренцији, жалићу се инспекторату ....
угоститељство 0 бодова
законом о нелојалној конкуренцији, жалићу се инспекторату ....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Bez veze se žališ. Oni su mi redovni gosti, a ne vade novčanik. Razmisli.опет малтретирање гостију...
угоститељство 0 бодова
законом о нелојалној конкуренцији, жалићу се инспекторату ....![]()

... када су га ова двојица ћоркирала ??
Ne nađeo, al ima ovaj iz VHS vremena - https://www.filmoviplex.com/sa-prevodom/65698-visiting-hours.html
I ovaj, taman dovoljno prošlo za reprizu - https://www.filmoviplex.com/sa-prevodom/3543-the-crazies.html
Zasto si meшта ли је живота срао против крезубих Републико Србистанаца, босанаца и комуниста ?? ...... када су га ова двојица ћоркирала ??
Титоиста сима смрдић пријављује, ђаволац води поступак у пропалом тужилаштву Крстарице, а овај ДБ-овац извршава ...
Pogledajte prilog 1763284
Nemam pojma!шта ли је живота срао против крезубих Републико Србистанаца, босанаца и комуниста ?? ...... када су га ова двојица ћоркирала ??
Титоиста сима смрдић пријављује, ђаволац води поступак у пропалом тужилаштву Крстарице, а овај ДБ-овац извршава ...
Nemam pojma!
Kako ste spavali, jeste li sanjali?Kako ovo gledas? Mene bole oci od gledanja na kompjuteru...

шта ли је живота срао против крезубих Републико Србистанаца, босанаца и комуниста ?? ...... када су га ова двојица ћоркирала ??

Opet si bio ispod plavog mosta? Života, Života!!!Lapsi, našo sam ti orkestar za kafanu, oće sviraju za hranu.
Taj hoću u bircusu. Žestoko i puno dima.To su fina deca, evo orkestar ispod plavog mosta.

Da.Onda devojčice da šaljem kod tičice?![]()
Ne pravi se vazanPristojan monitor pa mogu da se zavalim i gledam, to nije problem. Uvatio sam sebe n puta da jurim za gledanje po netu neki film u štroka kvalitetu dok mi skupo plaćen original stoji na polici, samo treba pružiti ruku... idiot![]()

Koga volem :I na sve to, 'tica izdjica ih vole.![]()

Koga volem :![]()

Jel izišo 28 dana meseci godina... šta već po redu vožnje, kakav je?