- Poruka
- 101.171
Evo jedna vesela za društvo kao Zagor te nej.....AAAAAaaaaaaaaaa
Pogledajte prilog 1760051
Ко су ови дивљаци.?!?
Па докле више по свим кафанама овако...???...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo jedna vesela za društvo kao Zagor te nej.....AAAAAaaaaaaaaaa
Pogledajte prilog 1760051
nepostojiИзгледа да није, осим космичке механике, постоји и метафизичка механика
upravo takoНемпојма
Више ништа не знам.
Мада је ништа незамислив појам у субјекту људског мозга.
А то што виси нешто у ваздуху, то мени виси...![]()
nepostoji
upravo tako
Nista koje postoji je nesto, a to automatski dovodi u konflikt uzajamno postjanje/nepostojanje. Misljenja sam da vjecno nesto je oduvijek postojalo i da ,,nista'' je samo produkt ljudske fantazije jer je paradoks i koliko god se trudili objasniti to nista samo se jos vise zapetljavamo u apsurd.

Krenuli smo s niskim udarcima?!Зато лапсики не треба ништа објашњавати о ништа...![]()
Krenuli smo s niskim udarcima?!
Meni ne mogu da naškode, ali bi tebi mogli naštetiti, mogao bi biti još manji i dobro utučen!
... сав сам се утукао као ти што си плакала...Mangup!Ууу... е знаш како ме заболе ...... сав сам се утукао као ти што си плакала...

Trenutno su mi iza leđa, ali ako hoćeš izvoli.Увек ... љубим руке ...![]()
Trenutno su mi iza leđa, ali ako hoćeš izvoli.

Aj prijavite nekoga, dosadno mi
![]()

treba,ona je veoma pametna i inteligentna mlada dama,nediraj je da nebi imo posla samnomЗато лапсики не треба ништа објашњавати о ништа...![]()
hvala puno draga žaklina!Poštovanom tamari srećna promena spola i ugodno popodne uz:
bubim,grlim,wolim

treba,ona je veoma pametna i inteligentna mlada dama,nediraj je da nebi imo posla samnom
hvala puno draga žaklina!bubim,grlim,wolim
![]()

pa piše lepo majstorica žaklinaŽivota, je suis Života.![]()
jesi jesi švalerčinoТи је не дирај, ја баш хоћу, јер нисам настран....![]()
Svaka kafana mora da ima nekog "specifičnog" iz ćoškaNosi tog nosatog i blablatrućavog patuljka u kp dom za nedorasle, stalno upada ovde kroz vratanca za psiće. I da poskida postere tri kretena što okačio svuda, ruži kafanu.
Reci joj, lapsi.![]()
Svaka kafana mora da ima nekog "specifičnog" iz ćoška![]()

A đe su?Bar te njegove plakate reguliši, grozno je.
![]()

A đe su?![]()
Ne bih da menjam postove osim ako nisu baš, baš. Žile, sestro slatka, što obraćaš pažnju na takve i što mi ne prijaviš na vremeOvaj užas
https://forum.krstarica.com/threads/lapsikana-bircus.1032738/page-50#post-51292250
I ovaj užas
https://forum.krstarica.com/threads/lapsikana-bircus.1032738/page-49#post-51288630
Užasno je, zameni mu to za nešto da se zaprepasti kad ugleda.

Ne bih da menjam postove osim ako nisu baš, baš. Žile, sestro slatka, što obraćaš pažnju na takve i što mi ne prijaviš na vreme
![]()
Mogo bi malo na neki post od postovanja.
Meni je ova DžudiS problem! Njoj je i dobar dan spam.Nosi tog nosatog i blablatrućavog patuljka u kp dom za nedorasle, stalno upada ovde kroz vratanca za psiće. I da poskida postere tri kretena što okačio svuda, ruži kafanu.
Reci joj, lapsi.![]()