- Poruka
- 7.588
Neodlučan si brate! Ili Tica ili ja?
Ti, tica, ako se pojavi još ko...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neodlučan si brate! Ili Tica ili ja?

LupsiKo je jak ovdje? Ja jačeg od mene ne sretoh! Šalim se.
Predoloži koga da pitam.
Tab ih je usmeno kaznio, očitao im je lekciju. Još da je izvadio Ban, to bi nešto značilo. Ali nije.![]()
lepa ti pesmica.Narodna.Lupsilepa ti pesmica.
A zato meni ne stizu obavestenjaUlaz zabranjen Totsiju, Vanu, Tičurini, Pipi... Životi. Na ignore su.
Do kraja života.

A ja ti stvarno vise necu dolaziti

A ja ti stvarno vise necu dolaziti![]()
uništawate owu porodicu!Tamara u ovoj kafani su skoro svi zli.nesvadjajte se lastawice moje malene..treba da razmenjujete slatke a ne grube i uvredljive rijeći
uništawate owu porodicu!

pametno. i ja ću ubuduće ako se nepopravi te.svako dobro.Tamara u ovoj kafani su skoro svi zli.
Izbegavam ja ovo mesto![]()
Nesto si se prolepsala u Dubaijupametno. i ja ću ubuduće ako se nepopravi te.svako dobro.

drago mi je da se primećuje,draga moja! tako je,promenila sam pol-sad sam muško! dali želiš da stupi mo u brak a možda čak i u vezu??Nesto si se prolepsala u Dubaiju![]()

To je jedno vrlo ozbiljno i delikatno pitanje. Moracu mnogooooo da razmislimdrago mi je da se primećuje,draga moja! tako je,promenila sam pol-sad sam muško! dali želiš da stupi mo u brak a možda čak i u vezu??
![]()

Big Crazy Familynesvadjajte se lastawice moje malene..treba da razmenjujete slatke a ne grube i uvredljive rijeći
uništawate owu porodicu!
bez žurbe,upravo su mi dijagnostikovali tri tumora na mozgu i imam do sutra da živim,tako da polako samoTo je jedno vrlo ozbiljno i delikatno pitanje. Moracu mnogooooo da razmislim![]()

neznam šta tu piše jel neznam engleskogaBig Crazy Family
Pogledajte prilog 1758015
Folira te. Već je položila jaja.To je jedno vrlo ozbiljno i delikatno pitanje. Moracu mnogooooo da razmislim![]()
Izbjegava?! Svaku noć je vadimo ispod šanka.Tamara u ovoj kafani su skoro svi zli.
Izbegavam ja ovo mesto![]()

Obrati se glavnom modulatorunisam više tamara dušo,pošto sam promenila..tj promenio ime,sad sam tamar.zamoli ću i modulatore da gu izmenu u dvogledno vreme.svako dobro.

Kako? Avmar?nisam više tamara dušo,pošto sam promenila..tj promenio ime,sad sam tamar.zamoli ću i modulatore da gu izmenu u dvogledno vreme.svako dobro.
a to je?Obrati se glavnom modulatoru![]()
ne,piše lepo,tamar,jer sam dok sam bila žensko se zvala tamara a sad kad sam muško stoga moram da bidem nešto slično,gotovo idemtično,dakle tamar.srdačan pozdrav.Kako? Avmar?