lapsi
Elita
- Poruka
- 15.095
Jaštaće. Kao da nema slagalicu na TV-u!!!Trebalo bi nekako sakriti od rođaka tamare da poštovani Tantuz u zatvoru, potrešće se.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jaštaće. Kao da nema slagalicu na TV-u!!!Trebalo bi nekako sakriti od rođaka tamare da poštovani Tantuz u zatvoru, potrešće se.
Ja odoh![]()
Jaštaće. Kao da nema slagalicu na TV-u!!!
Godine oporbe uzimaju danak...nedje je zapisano da me se mora sankcionisati redovitoOpet neki forumski zulum.![]()
Godine oporbe uzimaju danak...nedje je zapisano da me se mora sankcionisati redovito
Mene samo nedje u uglu smjesti ako moze nebi da smetamJaka psihologija!!!
Srećom imam svoje mjesto. Za dobre ljude.
Cijene pića nema. Stavila sam kutiju, tako da ubaci ko šta hoće i ko šta ima.
Ko donese prepariranu pticu ima besplatno piće mjesec dana.
Života, računaj 10 dana ljetovanja free.
Ostali na Adu u mulje.
Mogu, ali je rizično povesti vas. Jedino flaster preko usta.Mene samo nedje u uglu smjesti ako moze nebi da smetam

To mu dodje c1 Ili c2 sto kaze upravaMogu, ali je rizično povesti vas. Jedino flaster preko usta.![]()
Mene od početka briše DžudiS. Vidjela kapacitet, pa joj ljubomora proradila. Žensko je to. Takva joj ćud.Ovde ili brišu ili preuređuju, baš se otelo kontroli.
Jel i tebe brisali lapsi?
Lupsi ti si ocinkarila mog drugaMene od početka briše DžudiS. Vidjela kapacitet, pa joj ljubomora proradila. Žensko je to. Takva joj ćud.
Gdje se to gleda? Života, daj onaj link za kažnjenike.To mu dodje c1 Ili c2 sto kaze uprava
A nije to nista meni na prosli Nik pobrisali cio pdf Ili ga utopilo u vec neke postojece bezvezne temeOvde ili brišu ili preuređuju, baš se otelo kontroli.
Jel i tebe brisali lapsi?
Odakle tebi drug?Lupsi ti si ocinkarila mog druga
Priznaj.
Pocni se druzit sa utjecajnim forumasima pa ces biti upucenaGdje se to gleda? Života, daj onaj link za kažnjenike.
Ona je najuticajnijaPocni se druzit sa utjecajnim forumasima pa ces biti upucena![]()
zato je i sama 
Ko su ti?Pocni se druzit sa utjecajnim forumasima pa ces biti upucena![]()
Grdana.Ona je najuticajnijazato je i sama
![]()
Gdje se to gleda? Života, daj onaj link za kažnjenike.
To su neka mutna posla.I meni se čini!https://forum.krstarica.com/threads/obavestenja-o-prekrsajima-korisnika.974292/page-64
Al to je za politiku, čak ni tamo ne upisuju uvek, valjda ih blam.
Vi stradali zbog psihologije? Tamo ne vidim da su instalirali olimpijski semafor.To su neka mutna posla.
Pitajte @Lagerta ko je bio podli pocinilac?

Za politiku se zna, tamo su glavni apotekari straks i onaj vragolančić đavolčić.![]()
?Da li?