Kafić Lapsikana bircus

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Maalaaaaa, daj brzo nešto s roštilja, zatvorska hrana je užas. :ceka:
Odmah
odojak-na-raznju_5f102402a41c7.jpg

Prstima ćopkaj :rotf: Ovo je toplo predjelo!
Evo zalij, da lakše sklizne...:pivce:

O da, ima da tužim, posle svega onako da me izbacuje iz kafane. :ljutko:
Nisam ništa kriv, šta sam uradio, nisam to ničim zaslužio. Ništa osim dobra, ništa, čist ko onaj potočić bistri, planinski. i darežljiv neviđeno. Ja sam njoj... evo, ako sam ja za nešto kriv, jesam kriv zato što sam joj poklonio šank od čiste hrastovine od 20000 evra i najskuplji aparat za espreso, a ona meni ni kafu da časti... samo da je nešto, al ni to se nije dešavalo, neka, ja ću kafu platiti. Valjda sam kriv samo što sam davao, ako sam zato kriv, evo priznajem, evo jesam kriv što sam samo davao, a uzimao nikad nisam, to su pare bačene pod noge nekom bez imalo respekta, bez imalo zahvalnosti što sam samo davao, a uzimao nikad ništa. Samo davao.
Ja sam davao, samo sam davao, meni je merak da poklonim, takav sam, a ona je materijalista, dotična do 'tična. Sve je na tacni dobijala, ništa nisam pito, samo sam davo, i to kad se zbroji, to je ogromna suma. Ja nisam kriv, nikako nisam kriv, ja sam valjda kriv samo zato što sam davao, i to previše jer sam davao preko mere, a do 'tična ni kafu da plati, a ja sam davao, samo sam davao. Evo, neću ja više ni da govorim, neka ljudi sami kažu jesam li kriv što sam davao, a ona ni kafu da plati. Kod mene nikad nije bilo nemam, ne mogu, ne može... samo sam davao.A kriv zato jesam li? Nisam, osim ako sam kriv zato što sam davao, a uzimao nikad ništa, samo davao. Nikad uzimao, samo davao... ujbt, nadhariso sam Džinovića, debelo.:srecan:
Al može to bolje, mnogo bolje, ima prostora.:think:

Back