lapsi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.752
Odoh si spremiti doručak.
Evo ti jedna pjesmica dok doručkujem.
Evo ti jedna pjesmica dok doručkujem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iz zezanja.Radim neko istraživanje.![]()
Ništa ja ne radim iz zezanja. Stil mi šaljiv.Iz zezanja.
Ništa ja ne radim iz zezanja. Stil mi šaljiv.

Mene može da zbuni samo Džordž Kluni.Zbunjive sam prirode, sta cu.![]()

Meni top.Mislis da je Kluni faca neka![]()

Trulex tip top.Meni top.![]()

Ko je tebi tip top? Da vidim vrijedi li se raspravljati o ukusima?Trulex tip top.
Sundjer tip top.
Odoh da radim nesto drugo![]()
Ne vrediKo je tebi tip top? Da vidim vrijedi li se raspravljati o ukusima?![]()

Tico, danas imaš slobodan dan?![]()
Tu sam Tupsi!ništa,tu sam,šta je s tobom lupsi?![]()

Sahrana već bila! Ali nema veze, ako se tebi ide ti idi.ćemu uvrijede?!
sad pročitah da je umreo i majkl mecen,baš mi žao,bio mi jedan od omiljeni glumaca odvajkada (to znači oduvek) RIP LEGENDO
oćete mu ići na saranu
nie ni čudo što sam volko poremećet kad sam gledo ovo s 12 dina fazon i ložijo se ko konj 
rekla si mi da sam tup.srami se!ja nisam tup nego glup!Sahrana već bila! Ali nema veze, ako se tebi ide ti idi.
Kakve uvrede, tepam ti.![]()

Pa oko za oko. Ako ga ja lupim, ti ga obavezno zatupiš.rekla si mi da sam tup.srami se!ja nisam tup nego glup!![]()
ali ja sam tebe nazvao tako kako ti i piše da ti je ime ovde na krstarici pobogu!Pa oko za oko. Ako ga ja lupim, ti ga obavezno zatupiš.
Što si postao osjetljiv? Znaš mene i moje izljeve nježnosti!![]()
ah da,voila! piše ipak lepsi a ne lopsi kako sam prvobitno mislijo,isprike malena.. 
Kineske naočale? Piše LUPSI, kao ona što lupa, lupeta.ali ja sam tebe nazvao tako kako ti i piše da ti je ime ovde na krstarici pobogu!
a ne ček,pardon,nisam izgleda dobro videjo jel nisam stavijo naočare hehe izgleda ipak piše..ček da pogledam malo boljeah da,voila! piše ipak lepsi a ne lopsi kako sam prvobitno mislijo,isprike malena..
nisam osjetljiv nego dozvoljavam da me iko vredja! samo preko mene živog!