bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 30.338
Onako podla i zlocesta?Udaćeš se, ne brini![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onako podla i zlocesta?Udaćeš se, ne brini![]()
Al što kuvam?!Onako podla i zlocesta?![]()
Takve i nađu najbolje muževeOnako podla i zlocesta?![]()
Takve i nađu najbolje muževe![]()
Saro. Ne postoji dobar muž! Samo mrtav muž je dobar muž.Takve i nađu najbolje muževe![]()
Sta kuvasAl što kuvam?!![]()
Svaki dan zakuvavam.Sta kuvas![]()
MozeSvaki dan zakuvavam.
Danas je na meniju bio bosanski lonac. Sve što sam imala strpala i zakuvala. Prasići se oduševili. Ostalo je malo, jesi li za jedan tanjir?
A, je li? Pa sjemenara je preko puta u ,,Demonstrac.sile na forumu,,!Ne ide mi to uz taj tvoj rucak![]()
LazljivicaEvo i račun
Pogledajte prilog 1751407
Lepo mi je bilo ovde.A, je li? Pa sjemenara je preko puta u ,,Demonstrac.sile na forumu,,!
neznam,i mene me zanima me,nek odgovori konačno neko ko zna nek nas nedrži više u neizvesnosti,koj q,zašto ovde svako svakog ignoriše wtf O.o osnovna kultura i vaspitanjo-nulaŠta se desilo Životi? Trežnjenje u stanici ili politička borba prsa u prsa?![]()
zato što me ignorišeš jedina,nisi odgovorila na pitanjo koe sam ti postavijo i time povrijedila ovo krhko srdašceI Avram!?
Šta mu je? Prije bombardovao srcima, sada ljut!
Šta je Avrame? Ko ljutio? Diro?![]()
Koje pitanje?neznam,i mene me zanima me,nek odgovori konačno neko ko zna nek nas nedrži više u neizvesnosti,koj q,zašto ovde svako svakog ignoriše wtf O.o osnovna kultura i vaspitanjo-nula
zato što me ignorišeš jedina,nisi odgovorila na pitanjo koe sam ti postavijo i time povrijedila ovo krhko srdašcei nastaviću dok neodgovoriš,kao i onoj ogavnoj ptičurini
BUHAHAA JAAASAM VAMPIIIR
Ja mislila nešto ozbiljno!kao neznaš -.-
https://prnt.sc/swN1guhnj7rZ
Nemam pojma o cemu pricas. Radim nesto ozbiljnoTico, koji nick je imao Đuka Bizon?
Oprosti na ometanju!Nemam pojma o cemu pricas. Radim nesto ozbiljno![]()
To radi totsi.Oprosti na ometanju!
Ručno pere sudove? Nećeš se ti od kafane ljeba najesti.![]()
Da. Špijuniram forumaše.To radi totsi.
A ti si sama nesto?