bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 41.247
A kad bi mogao sve da izbaksuzirasLeta kao meseca u godini, ili tvog leta u toplije krajeve?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kad bi mogao sve da izbaksuzirasLeta kao meseca u godini, ili tvog leta u toplije krajeve?

Ufuro se kao i ovi na vlasti. Hoće to tako, mislim da ti niknu krila i kad nisi Tica.A sto Tihi onako da nastrada
Ovo nisu cista posla
![]()

Gdje si Žile?brojutro
Još ne sviće rujna zora, kafana pobediti mora...![]()
Pala je nocbrojutro
Još ne sviće rujna zora, kafana pobediti mora...![]()
malo.

Gdje si Žile?
Da ti se požalim na Ticu. Promijenila se. Prolazi pored mene kao da me ne zna!
Svađa se ,,tamo,, sa ženama. Promijenila avatar. I perje.

Bila si na analizi. Kažu da ti fali ženskih hormona. Svrati do veterinara i vidi kako da to poravnaš.
Nema poravnanjaBila si na analizi. Kažu da ti fali ženskih hormona. Svrati do veterinara i vidi kako da to poravnaš.

Gdje si Žile?
Da ti se požalim na Ticu. Promijenila se. Prolazi pored mene kao da me ne zna!
Svađa se ,,tamo,, sa ženama. Promijenila avatar. I perje.
A možda je i očerupao neko?Jesen, prelazi na zimsko perje.![]()

Neki pms ovi (i muski i zenski da bog sacuvaKo napado, što napado?![]()
)Sada kad imam opet ignore listu, pazi na recnikA možda je i očerupao neko?![]()

Neki pms ovi (i muski i zenski da bog sacuva)
Pravicemo se da se nista nije dogodilo, dok smo tu, i kad smo tu.
Ovde je najstroze zabranjeno a mozda i kaznjivo da ja promenim avatarJesen, prelazi na zimsko perje.![]()

Ovde je najstroze zabranjeno a mozda i kaznjivo da ja promenim avatar![]()

To necu. Dosadio mi je.Vraćaj ti stari avatar, što je sigurno... ovde ni to nije sigurno.![]()

Kad smo kod hormona, nesto mi sumnjive neke “zenske” forumasice opasnoBila si na analizi. Kažu da ti fali ženskih hormona. Svrati do veterinara i vidi kako da to poravnaš.

Nisam zapazila!Kad smo kod hormona, nesto mi sumnjive neke “zenske” forumasice opasno
Ali, pravicemo se da je sve ok dok se pristojno ponasaju![]()