Majstor Života
Iskusan
- Poruka
- 6.505
Mario80 je nepravdeno kažnjen!
Rekao je istinu!
Šta je bilo?
Pričaj

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mario80 je nepravdeno kažnjen!
Rekao je istinu!

Evo dao sam mu lajk za opomenu tebi koju nisam vidio danas.
Čovjek stvarno odlično radi svoj poso.

Ne znam sada na kojoj temi, ali je rekao da neko može teško djelo da otkupi, a njega jadnoga u lancima doveli. Zaista je strašna ona slika kada je bio na očevom sprovodu vezan lancima.Šta je bilo?
Pričaj![]()
Ne znam sada na kojoj temi, ali je rekao da neko može teško djelo da otkupi, a njega jadnoga u lancima doveli. Zaista je strašna ona slika kada je bio na očevom sprovodu vezan lancima.

Rekao nekome 8.Nego, izgleda Simo zapeo kod drugog polugodišta, nešto mu ne ide.![]()

Hoće li se ikada više Tica pojaviti ovdje?
Šteta.Nigde je nema, sumnjam da je neko otero.

9.Jel neko vidio Životu?
Lapsi odgovori ti mjesto Živote kolko je 4+4?![]()

9.
Šta imaš toliko protiv čovjeka? Banirao si ga?!
On je baš umjeren u komentarima.
Stvarno si zlo!![]()

Sima je glavni na HercegBosna forumu. Mislim da i nije Srbin. Takođe mislim da je moderator. A moguće i da je vlasnik jednog od ova dva foruma ili oba.Сима, мрзитељ Србије и Срба !
Ја сам упозорио Таба да модератори не раде исправно и да Крстарица од таквих може наје6ати ...![]()
Sima je glavni na HercegBosna forumu. Mislim da i nije Srbin. Takođe mislim da je moderator. A moguće i da je vlasnik jednog od ova dva foruma ili oba.
Autorska teorija zavjere!![]()
Sima je glavni na HercegBosna forumu. Mislim da i nije Srbin. Takođe mislim da je moderator. A moguće i da je vlasnik jednog od ova dva foruma ili oba.
Autorska teorija zavjere!![]()
Sima može da bude administrator na tik-toku, ali avaj, džaba mu.
Loš i nemoralan čovek
Je li to onaj aparat protiv hrkanja, apneje?! Mislim, ne protiv, nego ublažava i spriječava.

Je li to onaj aparat protiv hrkanja, apneje?! Mislim, ne protiv, nego ublažava i spriječava.
Ne valja to Simo često koristiti. Pluća se ulijene.
Ne daj bože da budem prva forumska udovica!![]()

Straks je jedan od najboljih moderatora na forumu.Čovjek samo radi svoj poso.