lapsi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.812
Kući, odmah.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kući, odmah.

Braniš Garfu, a on ne može biti gori nego što jeste.Šta me napadaš, šta sam skrivio... idem ja u drugu kafanu![]()
Kežual botina, užas, samo blati lik i delo dobrog Garfilda.![]()
Hvala!Kada se otvorila ova kafana,sada sam tek primetio.
Zelim vam prijatno popodne i lepo druzenje u ovom klubu.
Ja jos malo radim pa direkt nach Hause.![]()
Hvala!
Svrati kada budeš imao vremena. Nemoj da se uplašiš i ustukneš, jer mi samo na prvu djelujemo čudni.![]()
Nije to ona birtija kod Tice, ovo je moj bircus i naravno da je fini svijet u njemu.Не зови нормалан и фин свет у биртију ...![]()
Nije to ona birtija kod Tice, ovo je moj bircus i naravno da je fini svijet u njemu.
Jesi li vidio kako Života ,,sklepava pesme,,? Razmišljam da napravim ,,književno Lapsik veče,,! Šta kažeš?
Gluplje ideje nisam cula ima ohoho unazadNije to ona birtija kod Tice, ovo je moj bircus i naravno da je fini svijet u njemu.
Jesi li vidio kako Života ,,sklepava pesme,,? Razmišljam da napravim ,,književno Lapsik veče,,! Šta kažeš?

Evo, stavila sam plakat. Večeras od 20, 00 časova. Učestvuju: Luda Nasta, Tica, Života, Mistik, Van, Parobrod, Totsi i moja malenkost.Gluplje ideje nisam cula ima ohoho unazad![]()
Gde to, nisam videlaEvo, stavila sam plakat. Večeras od 20, 00 časova. Učestvuju: Luda Nasta, Tica, Života, Mistik, Van, Parobrod, Totsi i moja malenkost.
?Života ostavio otvorena vrata kada je izlazio, te je plakat nevidljiv. Evo, usmeno te pozivam.Gde to, nisam videla?
Ne uvazava sve nista bez potpisa i pecataŽivota ostavio otvorena vrata kada je izlazio, te je plakat nevidljiv. Evo, usmeno te pozivam.![]()

Evo, stavila sam plakat. Večeras od 20, 00 časova. Učestvuju: Luda Nasta, Tica, Života, Mistik, Van, Parobrod, Totsi i moja malenkost.
Уф, не знам да ли стижем на евент или сеансу ... имам неку малу адаптацију на Авали

Života ostavio otvorena vrata kada je izlazio, te je plakat nevidljiv. Evo, usmeno te pozivam.![]()

Zamisljam provodNe morate. Niko vas ne sili. Pozvaću režimske ljude. Napraviću im gomilu sendviča, tri kutije Smokija, flaširanu vodu i sašiću im na brzinu 100 fantomki.
Recitovaćemo Bukovskog![]()