Lap Top-Notesbook

Dođe mi nekako žao ovakvih dušica; potroše se na nekakvo sokoćalo za koje ne znaju ni čemu služi, ni kako radi (a uz to i ne radi)... a oči pune nade i iščekivanja nekakvih čuda, magije i čarolija koje se kriju iza mrtve, tamne plastike i stakla... :(

Evo, ja bih joj sad sve to odradio za džabe (instalacija, konfiguracija, nekoliko osnovnih instrukcija..), samo da sam u prilici... :(

Yebeš ovaj život - kad tebi treba pomoć - nemaš pomoć. Kad ti možeš da pomogneš - nemaš kome. Kad imaš kome - ne možeš. :( Bedak. :?

da, trebam da instaliram windows prvo..jeste mozda je to Vama bilo logicno meni naprotiv posto se samo razumem u kompjutere kada su instalirani a ovo mi je prvi put da sam cak i Lap Top kupila i to sam polovni kupila bas sa namerom da vidim kako i to funkcionise.Za sve ima prvi put a ko pita ne skita..hvala Vam na odgovorima..pozdrav

Đenka:
Dođe mi nekako žao ovakvih dušica; potroše se na nekakvo sokoćalo za koje ne znaju ni čemu služi, ni kako radi (a uz to i ne radi)... a oči pune nade i iščekivanja nekakvih čuda, magije i čarolija koje se kriju iza mrtve, tamne plastike i stakla... :(

Evo, ja bih joj sad sve to odradio za džabe (instalacija, konfiguracija, nekoliko osnovnih instrukcija..), samo da sam u prilici... :(

Yebeš ovaj život - kad tebi treba pomoć - nemaš pomoć. Kad ti možeš da pomogneš - nemaš kome. Kad imaš kome - ne možeš. :( Bedak. :?
A sta ti mislis od cega zive kvazi serviseri?
Das ima racunar oni dva-tri sada gnjave sa windowsom.
Kazu pao sistem ima da se mucim tri sata sa time (sto je ruku na srce tacno, koliko neki od njih natrpaju programa ljudima).
I onda kaze 10€ (da, da piraterija) a ljudi svi srecni kazu nije skupo s obzirom da je dva sata ceskao jaja i nekoliko puta kliknuo next. :cry:

Back