haralampije cvetic
Aktivan član
- Poruka
- 1.374
Ruku na srce, a mislim da to i Dule može da potvrdi, koliko pa sam prodavac na placu može da bude siguran da je ono što je kupio, recimo u Italiji sa još hrpom automobila na šleperu, zapravo jeste u nekom konkretnom stanju koje garantuje budućem kupcu bilo šta. Jedna ova Lancia koju sam gledao navodno je "utrpana" na šleper uz neke Alfe da popuni mesto, navodno ni sam placadžija nije bio zainteresovan za nju ali su ga uslovili da i nju mora da uzme itd. Ne gajim ja neke iluzije da je bilo šta što je deset godina staro "bingo" za kupovinu, jednostavno čak da to kupuješ i od bližeg rođaka koji je to stvarno adekvatno održavao postoji faktor zamora materijala, već sutra su moguće neke komplikacije jer je jednostavno auto star, ali bar očekujem da je auto taj za koji ga predstavljaju tj. da nije prekucavan broj bilo čega (za kilometražu nemam iluzija, mislim na brojeve (godišta) motora i šasije). Da li ona godišta štampana na staklima išta garantuju tj. da li u starvnosti može da bude staklo sa odštampanom 1999 godinom a da se auto "izdaje" za 2001?