Gost 431595
Stara legenda
- Poruka
- 87.330
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
,,,iiii okačili ste @bundeva na plafonu )))
,,,pa sad nije baš , ovo je kod manjeg sina , odakle i kuckam,,,a kod mene imam skoro istu,,,ova tvoja?
Svidja mi se i polica i lampa,,,pa sad nije baš , ovo je kod manjeg sina , odakle i kuckam,,,a kod mene imam skoro istu,,,
Pogledajte prilog 964522
,,,montirali onu malu biblioteku iza ,,,

,,,policu sa sinom smo do malo pre sklapili , a lampa ima svoju priču , interesantna je sa ornamentima ali u njoj je kristal koji šalje informacije na nekoliko frekfentnih Hertz_ i , svka frekfencija ima svoju priču,,,ne može se naći u prodaji , rade se isključivo po narudžbini , a kristal se posebno kalibrira , ne nije da sebi pravim reklamu i ja sam sebi to naručito,,,Svidja mi se i polica i lampa
Znala sam neku curu koja je slicne lampe pravila...ova je kupljena u nekom salonu ili?

vidi se da je specijalna...i nisam vidjala u prodaju...zato sam i pitala...jedinstvena je,,,policu sa sinom smo do malo pre sklapili , a lampa ima svoju priču , interesantna je sa ornamentima ali u njoj je kristal koji šalje informacije na nekoliko frekfentnih Hertz_ i , svka frekfencija ima svoju priču,,,ne može se naći u prodaji , rade se isključivo po narudžbini , a kristal se posebno kalibrira , ne nije da sebi pravim reklamu i ja sam sebi to naručito,,,![]()

,,,kompletno je ručna izrada , ako se sećaš predmeta OTO , i rezbarenje pilicama tako je i ova urađena,,,vidi se da je specijalna...i nisam vidjala u prodaju...zato sam i pitala...jedinstvena je![]()

secam se!!! maaa....ti unikatni predmeti imaju dusuuu,,,kompletno je ručna izrada , ako se sećaš predmeta OTO , i rezbarenje pilicama tako je i ova urađena,,,![]()

Da nisi ljubomoran sto nisi okacen?!!,,,iiii okačili ste @bundeva na plafonu )))

,,,a kako ćeš hiluxa okačiti na plafonu poskidao bi dva sprata,,,Da nisi ljubomoran sto nisi okacen?!!![]()