nid
Aktivan član
- Poruka
- 1.281
Велики иѕбор електронских лампи и компоненти за лампашка појачала и предпојачала. Електронске шеме шаљем бесплатно.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nid:Велики иѕбор електронских лампи и компоненти за лампашка појачала и предпојачала. Електронске шеме шаљем бесплатно.
SPIN:nid:Велики иѕбор електронских лампи и компоненти за лампашка појачала и предпојачала. Електронске шеме шаљем бесплатно.
POTREBNA MI JE SEMA ZA KT-90
Najcesca primena je u prvom stepenu predpojacavaca i u obrtacima faze. Za detaljnije informanije molim Vas da me kontaktirate.Dragan-Mercedes:Zna li neko Hi-Fi primenu za 12SL7?
nid:SPIN:nid:Велики иѕбор електронских лампи и компоненти за лампашка појачала и предпојачала. Електронске шеме шаљем бесплатно.
Molim Vas posaljite mi preciznije zahteve za KT-90, ili e-mail i odgovoricu Vam.
Za sve sto vas zanima u vezi lampi POZOVITE 064/140-88-64 ili 063/847-47-06шумахер:Хоћеш да ми пошаљеш ценовник.
Велики иѕбор електронских лампи и компоненти за лампашка појачала и предпојачала. Електронске шеме шаљем бесплатно.