Lambordžini ima dva sedišta, a autobus 50

Nešto na tu temu se obazreo Bil Gejts (naslov je izvučen iz njegove izjave).
Da li je on kompetentan da tako nešto izjavi ?
Pa, mislim da jeste.
Kapirate o čemu je reč ?

Имаш сад и Гугл преводилац,
па прочитај цео текст, и оно што до сада ниси разумео
и биће ти јасно о чему се ради ! 😏

Nešto na tu temu se obazreo Bil Gejts (naslov je izvučen iz njegove izjave).
Da li je on kompetentan da tako nešto izjavi ?
Pa, mislim da jeste.
Kapirate o čemu je reč ?

Ne kapiram o cemu je rec, nisam ga nesto pratio u poslednje vreme pa ni ne znam koja mu je izjava 🤷

Znam samo da ne volim autobusom da se vozim, cak ni sa ovim fensi, novima, na vodonik. Idem samo kada dete zeli da se vozi, zbog njega, inace radije bih po kiši danima pešačio nego se vozio autobusom.

Sa druge strane, volim voz. Idem vozom kad god imam dobru konekciju, a hladno je da ne mogu motorom.
A Vlvoz ima vise sedista nego autobus.
A čika Bilu nije ni pao na pamet voz, jer USA ima jako slabu železničku mrežu, pa nekako voz skoro nikada i nije opcija.

Da, motor ima isto dva sedista.
I uvek bih birao dva tocka spram četiri (ili više).
Pa i evoluirali smo sa četiri noge na dve, zašto bih išao nasuprot evoluciji? :D

Имаш сад и Гугл преводилац,
па прочитај цео текст, и оно што до сада ниси разумео
и биће ти јасно о чему се ради ! 😏
Ko se poslednji smeje :D taj slabo kapira
Pa zašto bih inače hteo da tema bude na forumu Psihologija ?

Bogati imaju malo prijatelja a siromasi puno - je poruka iz naslova teme.

Zašto ?
Ne kapiram o cemu je rec, nisam ga nesto pratio u poslednje vreme pa ni ne znam koja mu je izjava 🤷
Znam samo da ne volim autobusom da se vozim, cak ni sa ovim fensi, novima, na vodonik. Idem samo ...
:dontunderstand: - sad je jasno :)

Jedan dečko je od oca dobio u to vreme skoro nov audi .
Kad se prvi put malo čukno , omah ga je prodao kupio od tih para traktor jednosed sa prikolicom , vozio svima gradjevinski materijal po gradu i sa njim napravio dve kuće i kupio dva automobila .
Ni njegov otac nije bio da se " gradski dečko proseljači " , ali sad svi kažu pametan i pošten .
A našim automobima opala vrednost 5 i 10 i ko zna kolko puta .

NE shvaćam jeli i vezi ekologije ili egoizma, ili čega li već, samo znam( ili mislim da znam) da je tema promašaj.
Можда у вези слободе кретања, тј. ограничавања исте? Шта ће вам атуомобили који загађују околину, боље да се возите у аутобусима. Онда "амбасадор УН-а" Ди Каприо који шаље такву поруку седне у свој авион или на јахтетину који срчу тоне горива на сат.
Наравно да сам за заштиту природе, али се не могу отети утиску да је агенда (мрзим ту реч) о електровозилима смишљена да нам ограничи слободу кретања јер су ти који је потурају свесни да не могу обезбедити довољну количнину батерија, пуњача, тј. инфраструктуре за иста, и онда ће нас згурати у јавни превоз, 15 минутне градове и де факто у неку врсту кућног притвора.

Nije u zabludi nego ima svoje mišljenje o nečemu.

Nećemo valjda raspravljati o njegovim, ili bilo čijim, ličnim stavovima kao o naučnim činjenicama.
Zavist , gospođice, gospođo, o tome bi da pričamo u ovoj temi,.... a ovo ispred je trebao biti zanimljiv uvod :whistling:
btw, kažu i da je prijateljstvo - bekstvo od dosade. Šta mislite i je li to činjenica ili samo stav ?

Back