Laku noc romanticari

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
FHg4JnQXoAMScpO

Vargen ylar i nattens skog (The wolf is howling in the forest of the night) Han vill men kan inte sova (He wants to, but cannot sleep) Hungern river i hans varga buk (The hunger tears his wolven stomach) Och det är kallt i hans stova (And it's cold in his burrow) Du varg du varg, kom inte hit (Wolf, wolf, don't you come here) Ungen min får du aldrig ( I will never let you take my child) Vargen ylar i nattens skog (The wolf is howling in the forest of the night) Ylar av hunger o klagar (Howling out of hunger and moaning) Men jag ska ge'n en grisa svans (But I will give him a pig tail) Sånt passar i varga magar (Which suits a wolven stomach) Du varg du varg, kom inte hit (Wolf, wolf, don't you come here) Ungen min får du aldrig ( I will never let you take my child)

Nece me stici
Ni gromovi
Ni lovci
Ni taj metak
Meni namenjen..
Oborice me
Jedna suza
U hladnom
Mraku
Isplakana
Dopusti ovoj ludoj glavi bar večeras jednu malu pobedu. Znaj da priča čudne stvari jer oseti nevolju. Moje se kule ljuljaju pa mi je lek u samoći. Nad gradom munje sevaju, vazduh na kišu miriše. Dopusti ovim rukama da sudbinu sada s tobom kroje. Ti ne umeš drugim putem sem da bitke budu samo tvoje. Tvoje se kule ljuljaju, pa ti je lek u samoći. Nad gradom munje sevaju, vazduh na kišu miriše. Ne veruj rečima ove nisu bile moje. Krhka a ponosna predugo postojiš u dvoje. Ne veruj rečima, one uvek nešto slome, krhka a ponosna si, pa te je strah.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back