dr.mr
Aktivan član
- Poruka
- 1.935
ajde.....evo, ja se raskopcao, tvoje je samo da odradis.......moj materijal, tvoje ruke![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ajde.....evo, ja se raskopcao, tvoje je samo da odradis.......moj materijal, tvoje ruke![]()
Otišao je Medvedev i čopor pasa lutalica koje sam viđala ispred Palate Srbija može da se vrati na svoje mesto, do dolaska sledećeg visokog i cenjenog gosta. Bilo je mučno prisustvovati snishodjivosti naših političara prema Dmitriju Medvedevu. Razlika je bila jedino u tome što su neki bili iskreno, a neki sračunato snishodljivi. Uz gosta su se tiskali, o njega su se češali vladike, reditelji, prvi policajci, biznismeni i šef države. Na priredbi u Sava centru Tadić je sedeo između svog velikog i malog brata, Medvedeva i Dodika. Rusi, dakle, štite nas, a mi RS. Po hiljaditi put ćemo se podsetiti da RS nije država i da neko mora da nam objasni šta je pored našeg predsednika tražio državljanin druge države, koja nije Rusija. Dodik je to počasno sedište i cveće malih balerina zaslužio izgleda onim što je nekoliko sati ranije rekao na butmirskom aerodromu i Karlu Biltu i Oli Renu, a to je da bosanski Srbi traže pravo na referendum, to jest pravo na otcepljenje i pripajanje matici. Milorad Dodik je tu da govori ono što Tadić ne sme da kaže. On je kaskader koji glumi Tadića u scenama koje su suviše opasne i za Vuka Jeremića.
U redovima LDP buljasa ozbiljno sizenje i ludenje!
Kao da osecaju zadnje trzaje mrtve krave zvane USA!![]()
A pod koliko ti nikova pises......ja znam za tri....
![]()