Laktaški knez kao beogradska beba

Otišao je Medvedev i čopor pasa lutalica koje sam viđala ispred Palate Srbija može da se vrati na svoje mesto, do dolaska sledećeg visokog i cenjenog gosta. Bilo je mučno prisustvovati snishodjivosti naših političara prema Dmitriju Medvedevu. Razlika je bila jedino u tome što su neki bili iskreno, a neki sračunato snishodljivi. Uz gosta su se tiskali, o njega su se češali vladike, reditelji, prvi policajci, biznismeni i šef države. Na priredbi u Sava centru Tadić je sedeo između svog velikog i malog brata, Medvedeva i Dodika. Rusi, dakle, štite nas, a mi RS. Po hiljaditi put ćemo se podsetiti da RS nije država i da neko mora da nam objasni šta je pored našeg predsednika tražio državljanin druge države, koja nije Rusija. Dodik je to počasno sedište i cveće malih balerina zaslužio izgleda onim što je nekoliko sati ranije rekao na butmirskom aerodromu i Karlu Biltu i Oli Renu, a to je da bosanski Srbi traže pravo na referendum, to jest pravo na otcepljenje i pripajanje matici. Milorad Dodik je tu da govori ono što Tadić ne sme da kaže. On je kaskader koji glumi Tadića u scenama koje su suviše opasne i za Vuka Jeremića.

:rtfm:.........:think:

A pod koliko ti nikova pises....:think:..ja znam za tri....;)

Ја пишем само под једним ником и кажем да је тај јадник Теофил крмак коме се цеди маст са телесине наждеране а дупе не мож' да му стане у једну столицу и има и сисе као жена од дебљине и косу к'о "вила равиојла" - јадник, он ће неком да држи буквицу...и као што изгледа тако и пише - човек из обора.....

О Додику као човеку и личности, могло би се дало разговарати и отворити низ питања... Али, када Теофил отвори тему, тада Додик, ма колико био споран добија ореол свеца. Наиме, чим се помене Теофиловим језиком Тамни вилајет прошаран гробовима, подразумева се да су Срби посејали исте. Што наравно није истина! Био је РАТ, ито грађански, што говори више од било какве теорије, теореме или дисертације.
"Лакташки кнез", ма колико био антипатичан, представља премијера РС, и сасвим је логично да долази у Београд (Србија је потписник дејтонског споразума), у Србију. А и где би другде? Можда код Силајџића, Месића или негде у Џамахирију?
Уосталом, кад је теофил написао текст а да се није исповраћао по Србима собе стране Дрине?

Back