Lakovi za nokte

Moji su nokti prirodna katastrofa!

Lome se krti su. KAd pijem kalcijumm, poprave se malo.
Inace stalno lakiram nokte, crveno, ljubicasto, bez...probala sam skoro sve marke, max factor, deborah, loreal...otprilike isto...nije los kvalitet, mada me lak ne spasava od lomljenja i listanja..
Prosto mi se odvali parce nokta sa lakom! I to bas lepo izgleda kad je lak crven!!!
:D

OPI lakovi,ubedljivo najbolji, jeste da je cena malo jaca ali traju,ne krzaju se,ne boje nokat ako koristite jake boje,do skoro ih je bilo samo u kozmetickim salonima.
Sad ih ima u apotekama.

Cao DR!
Taman htedoh da pitam gde ih mozemo kupiti...:-))))
Postoje nijanse crvene koje redovno koristim, pa sam odlucila da kupim skuplji, da sacuvam nokte - koliko je to moguce.
Stavila akril - upropastise mi se nokti za tri dana.

Nema u BG-u u prodaji, samo mozes da nadjes na sajmu kozmetike a sajam je 3-4 puta godisnje. Ili tako, ili zoves firmu koja se nalazi u Subotici (Stil) i narucis preko telefona i isporuce ti na kucnu adresu cak i jedan lak ako trazis. Naravno naplate ti postarinu, sto uveca cenu za nekih 50-60 dinara, ali recimo ako vas ima par drugarica, onda sve narucite odjednom i postarina vas dodje manje. Ako hoces, dacu ti kontakt telefon pa se raspitaj.

Pretpoastavljam da mi nece trebati kontakt ali ipak ga posalji na PP, mozda nekome zatreba....ja cu preko grane da skoknem i kupim Mac, lakove i sve sto mi treba....manje ima zafrkancije...odem, izaberm i kupim...

Hvala..;)

Cao DR!
Taman htedoh da pitam gde ih mozemo kupiti...:-))))
Postoje nijanse crvene koje redovno koristim, pa sam odlucila da kupim skuplji, da sacuvam nokte - koliko je to moguce.
Stavila akril - upropastise mi se nokti za tri dana.

Ja sam isprobala sve sto se moglo isprobati i na kraju u apoteci kupim taj,stvarno traje dugo.
Jeste nesto oko 800 din ali ja i ne koristim deset boja nego samo jednu.

Dugo sam koristila Revlon i bila sam dosta zadovoljna. Problem je sto je u prodavnicama, bar gdje ja zivim, tesko naci bas svjez pa se pokvari nakon krace upotrebe. Sada koristim Aura lakove i prezadovoljna sam. Kada koristim tamne boje ili crvene uopste mi ne treba podloga jer se boja ne upija u nokte i zanoktice. Takodje je dosta trajan, a kad se skida acetonom veoma se lako skida. Problem je sto ga kod nas,a ni u Crnoj Gori nema u prodaji pa ga mogu kupiti samo kad idem u Srbiju....:)

Bilo koji lak ali preko njega OPI Rapidry Topcoat.

Zimus sam ga prvi put kupila u Beogradu za 1100-1200 din. (sto je ok u odnosu na inostranstvo) ali vredi svake pare.
Veoma je praktican jer ga koristitim uz bilo koji lak (moze i najjeftiniji ako mi se svidja boja).
Traje mi dobrih 7-8 dana uz obavljanje svih kucnih poslova a da mi ne rastu brzo nokti mozda bi trajao i duze :-)

Meni je sredjivanje noktiju neshto shto me opushta. Volim da ih sredjujem,turpijam,bojim raznim lakovima... Volim crveni lak,a za njega moraju biti dugi nokti i sredjene ruke bez zanoktica... Volim i one sedefaste...French manikir je mnogo lep,sama sam ga pravila,lol. I to uz pomotj selotejpa. xD I pravila sam i kalupe od papira u obliku srculenca,pa namazem npr. crveni lak,stavim kalup,pa predjem crnim lakom. I sharala sam nokte,poshto nemam one male chetkice,sa chachkalicom. I bilo je super. :)

Koje ste sve isprobali,koji su se najbolje pokazali?
Da li volite da crtate po noktima?
Ja lakova imam mali milion,samo ne znam gde da nadjem one olovkice sa iglicom kojima se crta po noktima (nadam se da razumete na sta mislim) i nalepnice?
Ako iko zna bila bi mu jaaako zahvalna!!!!!!!!!! ;-) :D ;)

u Avonovom katalogu za mjeces maj sada ima prelijepa boja, tamno roza, ko voli te nijanse. Ja imam par njhovih lakova bas su dobri.
maybellin FOREVER STRONG su odlicni! (09)

u Avonovom katalogu za mjeces maj sada ima prelijepa boja, tamno roza, ko voli te nijanse. Ja imam par njhovih lakova bas su dobri.
maybellin FOREVER STRONG su odlicni! (09)

Ja imam neki maybellin i gori mi je od onih 3 za 100 :neutral: al definitivno nije taj forever strong. Meni su ok Aurini lakovi, i ima nekih grčkih, u Liliju ih ima, tu su negde sa cenom kao Aura i skroz su super, a neam pojma kako se zovu, mrzi me da kopam...

Ja imam neki maybellin i gori mi je od onih 3 za 100 :neutral: al definitivno nije taj forever strong. Meni su ok Aurini lakovi, i ima nekih grčkih, u Liliju ih ima, tu su negde sa cenom kao Aura i skroz su super, a neam pojma kako se zovu, mrzi me da kopam...
maybelline ima neke colorama, oni su skroz jeftini a ne valjaju nista! na flasici se posebno odvoji boja a iznad pliva nesto ko ulje!
ovi forever strong su skuplji ali su bas postojani i kvalitetni. ja sudje perem s njima, ribam sve od reda... ( pljosnata siroka flasica)

:manikir:

Sviđa mi se french, ali ja to nema šanse sama da uradim kako valja, a po salonima mi se ne ide samo za to, tako da sam odustala... Umesto toga koristim seventeen beli lak br 95, fin je.
Volim i crvene i bordo nokte, uzela sam crveni max factor, i pogodila neku "paradajz" nijansu, valjda zbog svetla u radnji, ali ajde nije loše:P, mada mu se posle dva sloja prave oni mehurići:thumbdown:
Pošto nisam baš ljubitelj ovih trenutno modernih crnih boja, izabrala sam flormar neku kao tamnobordo nijansu, ispade tamnobraon:super:, definitvno sam daltonista:lol: Sviđa mi se isto njihov bež lak za nokte sa šljokicama.
Prijatno sam se iznenadila lakom maybelline forever strong + iron, tamno roze nijansa, 14.
Loreal jet set diamant su dobri, ali brzo nestanu, a cena nije baš povoljna:thumbdown:, oko 700 din. Opi još nisam stigla da probam, opet cena od skoro 1000 din u apotekama:confused:
:manikir:

Back