Пилипенда
Veoma poznat
- Poruka
- 13.813
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Кажи му да је глуп ко ћускија, jeбо га онај ко га направи.x nije jednak 5,040 kaže chatgpt
Nema osećaja za nijanse. Ček sad ću opet da ga pitamКажи му да је глуп ко ћускија, jeбо га онај ко га направи.![]()
Питај га опет, можда се опет предомисли.Kaže x je 7
Ako je sedam tačan odgovor, onda AI ne lupa, nego sam ja pogrešno formulisala upit prethodni put.Питај га опет, можда се опет предомисли.![]()
Да ми је било стало до тога шта GPT „мисли” о овом, куцао бих то њему, не бих качио тему на форум.Ako je sedam tačan odgovor, onda AI ne lupa, nego sam ja pogrešno formulisala upit prethodni put.
Dakle AI ipak daje tačne odgovore.Да ми је било стало до тога шта GPT „мисли” о овом, куцао бих то њему, не бих качио тему на форум.
Јбт, примјећујем да све више људи умјесто гугларења почиње четџипитиарити за сваку ситницу. Још мало па ће бити тешко погледати на сат него дај да питам колико је сати...![]()
А ово: https://forum.krstarica.com/threads/zanimljiv-problem.1003763/#post-49228189?Dakle AI ipak daje tačne odgovore.jedina greška je opet samo ljudska, zato je i lepo biti čovek.
![]()
Rado bih guglala, ali ja nisam znala ni šta znači ovaj znak uzvika, miko moj![]()
E ne znam za ovaj crtež, pretpostavljam da nije dobro postavio pitanje, jer - kao i u mom prvom pokušaju na ovoj temi - nije razumeo šta tačno želim, vrednost x ili vrednost x!А ово: https://forum.krstarica.com/threads/zanimljiv-problem.1003763/#post-49228189?
То ћеш сазнати кад напуниш 18.![]()
Ово је у реду.10! = 1•2•3•4•5•6•7•8•9•10
6! = 1•2•3•4•5•6
10! / 6! =1•2•3•4•5•6•7•8•9•10 /1•2•3•4•5•6= 7•8•9•10 = 5040
А одакле ово?1•2•3•4•5•6•7 = 5040 = 7!
![]()
Jednostavno mnozio brojeveОво је у реду.
А одакле ово?![]()
Да није раније писало да је рјешење 7, не би ни множио да видиш колико је то.Jednostavno mnozio brojeve
1•2•3•4•... dok nisam dobio 5040.
da je nije radilo o celom broju, već decimalnom ne znam kako bih izračunao...
davno sam polagao matematike na faxu, pre 20ak god. bi sigurno rutinski mogao da izračunam. zaboravilo se....
što samo pokazuje koliko se bespotrebnih stvari na studijama uči od kojih 1% nema praktičnu primenu, pa se brzo zaboravljaju.
Ne znam sta je resenje, ali mogu da nagadjam...