Lako je tuđim kyrcem gloginje mlatiti...

• Začetnik teme Začetnik teme T-Zex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

T-Zex

Veoma poznat
Poruka
13.698
video sam čoveka skršenog ljubavnim bolom
ono
tup pogled i čaša loze
i tu mu neki dušebrižnik, savetuje ga kako treba da se trgne, da preboli, da ima drugih, da će da prođe to sve, znaš ja kad sam bio, ona mi kaže, a ja ne nego, navatam ovu onu
a ovaj ga pogleda i veli mu kiselo
prođi me se čoveče, idi u bre u pič...
ustade i ode dalje

jel vama bude drago što niste vi na mestu tog nekog sjebanog?

ono
tup pogled i čaša loze
i tu mu neki dušebrižnik, savetuje ga kako treba da se trgne, da preboli, da ima drugih, da će da prođe to sve, znaš ja kad sam bio, ona mi kaže, a ja ne nego, navatam ovu onu
ustade i ode dalje

Drago nam je, ali bili smo i znamo da su takve patnje, ako predugo traju i preduboko bole........ obicno izraz nase povredjene, ah, sujete :lol: i gomile projekcija koje smo o drugoj osobi stvorili
I zato nam siste yaya na tudje patnje, jer znamo da ce proci, kao sto su prosle i nase

ono
tup pogled i čaša loze
ustade i ode dalje

Pa ne, to mu dodje kao da se radujes tudjoj nesreci, zar ne?

ono
tup pogled i čaša loze
ustade i ode dalje

u bre, pa bila sam i ja sjjebavana...sve je to za ljude, jaka stvar. ziv covek je i za srecu i za patnju, mrtav samo za ilovacu

jedan vinjak, jedan deprozepam, na svakih 6 sati

I tako šes meseci............
deka.gif

Posle il se obesiš il rešiš da živiš.

ono
tup pogled i čaša loze
ustade i ode dalje

Lik iz te priče je pogrešio što je uopšte pokušao da možda iz drugarskih pobuda ,neki stari ortak ,kolega ko zna ,da olakša patnju tom drugom liku.Jer takvi likovi skrhani ljubavnim bolom često su skrhani na način koji je isuviše pozorišnog karaktera,ko što reče drma lozu i ima tup pogled (ili si ti to samo književno ulepšao) i jdeva čekaju da im se neko obrati da bi uvećali dramu i ishejtovali nekog.
Ja se zavitlavam na račun takvih likova ne tešim ih ,naravno ne zezam se licem u lice,nisam toliko lud ,.Sećam se kad smo u društvu imali jednog takvog dramaturga,i ono krmak se napije i krene da vergla o svojem ljubavnom jadu (usput pusti neku muziku i namesti taj tupi pogled na licu ),a mi se svi razbežimo da nas ne bi opet smarao,a kad on nije tu smejali smo se grohotnim smehom i govorili -eno ga onaj boem jopet pati .:rotf:

Dobri ljudi pate u tišini ,ali ovi pozeri prave cirkus od toga.

Kafanski retro fazon-pola flaše vinjaka ,jer je prva polovina popijena ,kockasti crveno -beli stolnjaci ,limena ili plastična piksla po mogućnosti sa natpisom neke stare firme koja više ne postoji ,ili nešta bajato uglavnom, tipa šahovska olimpijada 88,puna pikavaca plavog klasika ili plavog besta i Toma Zdravković u pozadini :rotf:

Kafanski retro fazon-pola flaše vinjaka ,jer je prva polovina popijena ,kockasti crveno -beli stolnjaci ,limena ili plastična piksla po mogućnosti sa natpisom neke stare firme koja više ne postoji ,ili nešta bajato uglavnom, tipa šahovska olimpijada 88,puna pikavaca plavog klasika ili plavog besta i Toma Zdravković u pozadini :rotf:

case lomim ruke mi krvave :sanke::hahaha1:

sta ti je emotivna slovenska dusaz:D

Back