LakiJunior

hvala :bye: jeste divan:heart:

Kako je sladak Smoki :heart::heart:
Ali njih dvojica zajedno su............savršeni

hvala tetka Ljiljo :hvala: meni je jakooo drago sto ga je Laki tako lepo prihvatio..i urnebesni su Laki jos uvek ne voli druge mace ali Smokija obozava :heart: ..a i macan je lud do bola,uglavnom se ne odvaja od Lakija a cim ga vidi momentalno pocne da prede..a najsmesniji su mi kad ostanu sami u dvoristu ,onda Laki pametnjakovic otvori vrata od kuce i obojica se ispruze na krevetu :lol:

Poslednja izmena:
hvala :bye: jeste divan:heart:

hvala tetka Ljiljo :hvala: meni je jakooo drago sto ga je Laki tako lepo prihvatio..i urnebesni su Laki jos uvek ne voli druge mace ali Smokija obozava :heart: ..a i macan je lud do bola,uglavnom se ne odvaja od Lakija a cim ga vidi momentalno pocne da prede..a najsmesniji su mi kad ostanu sami u dvoristu ,onda Laki pametnjakovic otvori vrata od kuce i obojica se ispruze na krevetu :lol:

Divno.........mogu da zamislim kako si slatki........:heart::heart:

meni je jakooo drago sto ga je Laki tako lepo prihvatio..i urnebesni su Laki jos uvek ne voli druge mace ali Smokija obozava :heart: ..a i macan je lud do bola,uglavnom se ne odvaja od Lakija a cim ga vidi momentalno pocne da prede..a najsmesniji su mi kad ostanu sami u dvoristu ,onda Laki pametnjakovic otvori vrata od kuce i obojica se ispruze na krevetu :lol:

Ovo je nešto impresivno. Drago mi je što ga je Laki tako prihvatio. :D

Smoki ti je divan (malo i njega da hvalim, za Lakija se podrazumeva). :heart: :heart:

Nesto sam gledala Lakijeve slike pa sam se setila ovih...ne znam da li sam ih vec postavljala ali meni su jako medene.Inace to su Lakijeva prva iskustva sa klincima a slike su slikane dok su se upoznavali pa Lakac izgleda bojazljivo...ali kasnije su divno zdruzili :heart: A i da se podsetimo lepog vremena posto kod nas vec sat vremena pada sneg :heart: tako da uskoro ocekujte zimske slicice :cao:

jt3o9c.jpg

2w5t26g.jpg

2qxz08z.jpg

Back