LakiJunior

A dobili smo i 2 nova clana porodice:zurka:. Smokija i Madonu :D Njih smo pokupili na ulici.Prvo Smokija mislili smo da je drugo mace uginulo,ali posle par dana se pojavio pa smo uzeli i njega tj. Madonu kako ga sad zovemo ;) Obojica su preslatki i jakooo mazni :ok: i cak ni Laki (koji do skoro nije podnosio macke :evil: ) ih je zavoleo.jos uvek je malko ljubomoran :ljubomoran: kad njih mazimo i mora nauciti da bude malko nezniji ali dobro :super:.Cak ih pusta da se penju po njemu :lol: Cim uspem da ih slikam tako stavljam slike..A i moracu da promenim naziv teme samo cekam jos da vidim da li ce obojica ostati kod nas.:think:

Desno je Smoki a levo Madona

Samo da vas obavestim da smo Madonu ( ili Olivera kako ga sad zovu ) dali mojoj drugarici....i super mu je dobija svu mogucu paznju :D Sad za Lakijev rodjendan ce nas posetiti pa cemo postaviti slicice i njega :)..A Laki i Smoki se odlicno slazu :heart: da mi je neko rekao da pre mesec dana da ce moj pas zavoleti macka rekla bih mu da uopste ne poznaje Lakija ali eto Lakac nas je jos jednom sve prijatno iznenadio :D

Poslednja izmena:

Back