Lake po genima

Postoje zene koje nikako ne mogu da se skrase uz samo jednog muskarca...!

Uvek su im oci na vrh glave.

Nije vazan ni muskarcev izgled, ni materijalno stanje ni duhovna dobrota.

One uvek traze nesto drugo.

I stalno se, s vremana na vreme.....svaleraju.

Poznavao sam vise takvih zena.

I ta genetska osobina ih drzi sve do starosti, cak ni onda se ne smiruju!

Da li ste i Vi poznavali u zivotu neku takvu zenu? :think:

jesam, kao i neke "takve" muskarce...al to koliko vidim
najmanje veze sa seksom/emocijama/genetikom ima...

da interesantno je to
imas zenu lepu i obrazovanu,udatu i kad vise nije zadovoljna u svojoj glavi pristaje na kompromise i pravi privid savrsenog braka.u fazonu,pa dobro,nema vise strasti,ali on sedi kuci,ne lunja,ili lunja,ali ipak se vraca kuci i donosi lovu...niko nije savrsen
i ima onih koje imaju lepog muza,koji ih obozava,koji im se posvecuje,drzi ih ko malo vode na dlanu,svesne su toga one,i nece da se razvode,al ne mogu da odole tim nekim sto rece macka dubokim i mekim ocima nekim sasvim obicnim...uzivaju u izazovu,u osvajanju.
jesu li takve zene vise strasne,jesu li nemoralne,da li je kod njih presudna potreba za rizikom i slobodom

Kod njih je presudna dosada... muž je ne čini srećnom po svim poljima, pa to traži sa strane...

Nemoralne su naravno... licemerne, dvolične... i na kraju, meni ih je žao...

da interesantno je to
imas zenu lepu i obrazovanu,udatu i kad vise nije zadovoljna u svojoj glavi pristaje na kompromise i pravi privid savrsenog braka.u fazonu,pa dobro,nema vise strasti,ali on sedi kuci,ne lunja,ili lunja,ali ipak se vraca kuci i donosi lovu...niko nije savrsen
i ima onih koje imaju lepog muza,koji ih obozava,koji im se posvecuje,drzi ih ko malo vode na dlanu,svesne su toga one,i nece da se razvode,al ne mogu da odole tim nekim sto rece macka dubokim i mekim ocima nekim sasvim obicnim...uzivaju u izazovu,u osvajanju.
jesu li takve zene vise strasne,jesu li nemoralne,da li je kod njih presudna potreba za rizikom i slobodom

stvar zrelosti + prioriteta....nista vise
nema tu neke narocite slobode, avanture, potrebe za rizikom...
u pitanju je percepcija sebe i svijeta oko sebe

Moje trenutno raspolozenje slavi svaku zenu koja je bilo kog muskarca navela da pati i pravi gluposti i proklinje zivot. Da ikako mogu udesiti da svaki od njih prodje pakao sa nekom takvom zenom pa tek onda da sretne drugaciju sa kojom ce ziveti...
I neka varaju, i neka traze bolje i neka idu za svojom srecom cak i za najobicnijim kratkotrajnim zadovoljstvom, pa ako partner to prihvata neka ostane tu gde jeste a ako ne, boze moj, dug zivot i siroko polje.
Nema nista jadnije i bednije na svetu kad bilo ko od supruznika dozvoli da svoje sopstveno nezadovoljstvo i strah od promene naziva moralom i zrtvom za decu, porodicu pa onda s mukom, gorcinom i jadom prozivi svoj bedni zivot ne poznajuci ni srecu ni ljubav pa cak ni moral i porodicnu srecu.
Nikakva preljuba mog partnera me ne bi mogla povrediti koliko me povredi hronicno nezadovoljstvo svime sto ga okruzuje.

Smisao je mozda uvod u diskusiju kako ima zena koje mogu da UPROPASTE muskarca svojom nerazumnoscu...

Imao sam jednog prijatelja odontologa...

Divan covek (iako je bio Hrvat), divan otac, sve ok....Ne moze biti bolji...

A zena....Jedna seljancura lepog izgleda...

Ni u majcinoj utrobi nije bolje zivela nego sa njim...

Onda se pocela kurvati..

Moj prijatelj saznao i jako se iznervirao...Doslo je do strasnih scena i na kraju raspada porodice..

On se vise nikada nije povratio...Potpuno ga je psihicki UBILA....

Znam jos takvih slicnih primera iz zivota...

Dobro to je jedan primer a da bi bio pošten reci koliko muškaraca smatra da je u redu da oni to isto rade i da im se žene prave lude i da to ne vide..zar ne misliš da i muškaci isto tako psihički ubijaju žene....ne može se to tako jednostrano gledati.Osim kad je u pitanju čista provokacija kao u ovom slučaju.:aha:

Kod njih je presudna dosada... muž je ne čini srećnom po svim poljima, pa to traži sa strane...

Nemoralne su naravno... licemerne, dvolične... i na kraju, meni ih je žao...

Ma ne ,postoje osobe koje su jednostavno takve kakve su .Ne radi se tu ni o dosadi ni o mužu ili supruzi ,on ili ona švrlja i to je to .
Njihov život njihova stvar

Smisao je mozda uvod u diskusiju kako ima zena koje mogu da UPROPASTE muskarca svojom nerazumnoscu...

Imao sam jednog prijatelja odontologa...

Divan covek (iako je bio Hrvat), divan otac, sve ok....Ne moze biti bolji...

A zena....Jedna seljancura lepog izgleda...

Ni u majcinoj utrobi nije bolje zivela nego sa njim...

Onda se pocela kurvati..

Moj prijatelj saznao i jako se iznervirao...Doslo je do strasnih scena i na kraju raspada porodice..

On se vise nikada nije povratio...Potpuno ga je psihicki UBILA....

Znam jos takvih slicnih primera iz zivota...

A što je pravio scenu? Što joj nije oprostio, pravio se lud i kako se to već radi u današnje vreme...
Nije ona svojom prevarom rasturila njihov brak, nego on svojom burnom reakcijom. :rtfm:

Aha.

I takve zene najcesce zive u vrlo stabilnom braku i sve zene nazivaju pogrdnim imenima :lol:

ne verujem da se tema odnosi na one koje zaista ne mogu da se skrase , tj. udaju, nego na preljubu u braku (kao i obicno :lol:)

E sad...

Jaa bih vrlo, vrlo volela da znam sta znaci " Uvek su im oci na vrh glave". Pleaaassseeeee

Ja samo imam u glavi sliku zabe :lol: :D

Koliko ja takvih muskaraca znam... mnogo vise nego zena...
A moze im se... ja samo mogu da im zavidim....

Back