Lake po genima

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Postoje zene koje nikako ne mogu da se skrase uz samo jednog muskarca...!

Uvek su im oci na vrh glave.

Nije vazan ni muskarcev izgled, ni materijalno stanje ni duhovna dobrota.

One uvek traze nesto drugo.

I stalno se, s vremana na vreme.....svaleraju.

Poznavao sam vise takvih zena.

I ta genetska osobina ih drzi sve do starosti, cak ni onda se ne smiruju!

Da li ste i Vi poznavali u zivotu neku takvu zenu? :think:

Jesam, pa? Jesi li sad nesto pametniji zahvaljujuci tom saznanju da i drugi ljudi poznaju lake zene po genima. (I to strogo po genima :roll: )

Ja nisam upoznala takvu ženu ali sam upoznala dosta takvih muškaraca.:aha:

Pa naravno da postoje, ne znam zasto se ponasas kao da si otkrio toplu vodu. Neke zene su nestalne, neke nemirnog duha, neke opet cvrstog karaktera, neke pametne, neke nisu, neke vole muskarce, neke zene...I sta s tim? Stvarno ne razumem sta je smisao ove teme.

Smisao je mozda uvod u diskusiju kako ima zena koje mogu da UPROPASTE muskarca svojom nerazumnoscu...

Imao sam jednog prijatelja odontologa...

Divan covek (iako je bio Hrvat), divan otac, sve ok....Ne moze biti bolji...

A zena....Jedna seljancura lepog izgleda...

Ni u majcinoj utrobi nije bolje zivela nego sa njim...

Onda se pocela kurvati..

Moj prijatelj saznao i jako se iznervirao...Doslo je do strasnih scena i na kraju raspada porodice..

On se vise nikada nije povratio...Potpuno ga je psihicki UBILA....

Znam jos takvih slicnih primera iz zivota...

... sin od jedne komsinice se ozenio... svi koji su mu videli zenu kazu da lici na ciganku iako ona kao nije ciganka... i onda ja kao - ma super bolje da se geni mesaju, melezi su najlepsi ....a njegova majka - ne smeta meni njen izgled nego ono sto je naucila u porodici i cemu ce da uci decu

zbog cega te zanima sto mi mislimo kada, na kraju krajeva, sam vec znas sve o tome :dontunderstand:

zasto ,tema je vrlo interesantna,zasto neko ko ima sve,ne mislim samo zena,ima potrebu da vara.ne jednom nego cesto?neko je rekao da je to kucno vaspitanje,neko da su geni.sta je to sto ih pokrece,zasto imaju "oci na vrh glave"?

...ma da, geni... i homoseksualci su takvi zbog gena... ne verujem, to je samo opravdanje .... a kad su nam objavili tu radosnu vest nisu propustili da kazu da 2 od 5 ljudi ima taj gen ali da to ne znaci i da ce da varaju isto kao sto ne znaci da ono troje koje ga nemaju nece varati

Nisam upoznala zene sa ocima na vrh glave:roll: ali poznajem neke koje uvek misle da je iza sledeceg brda bolje i lepse...tece med i proliva se mleko.Taman pomislis kako su se skrasile, cak i same to potvrde ( zaljubljena sam, divno mi je sanjim, zelim decu i sve Bog zna kako...) i samo jednog jutre njih vise nema....Ucine im se duboke i meke oci neke sasvim obicne:)
Nema to veze sa genima niti sa svaleracijom, to je takva vetropirasta priroda,opisana i u pesmi : ....jer ja sam skitnica, ne drzi me mesto.....vise volim vetar nego mirnu luku...
Ja poznajem vise ovakvih zena, muskarce mahom mesto drzi ali oni biraju dve stolice.A to je vec druga tema;)

da interesantno je to
imas zenu lepu i obrazovanu,udatu i kad vise nije zadovoljna u svojoj glavi pristaje na kompromise i pravi privid savrsenog braka.u fazonu,pa dobro,nema vise strasti,ali on sedi kuci,ne lunja,ili lunja,ali ipak se vraca kuci i donosi lovu...niko nije savrsen
i ima onih koje imaju lepog muza,koji ih obozava,koji im se posvecuje,drzi ih ko malo vode na dlanu,svesne su toga one,i nece da se razvode,al ne mogu da odole tim nekim sto rece macka dubokim i mekim ocima nekim sasvim obicnim...uzivaju u izazovu,u osvajanju.
jesu li takve zene vise strasne,jesu li nemoralne,da li je kod njih presudna potreba za rizikom i slobodom

Smisao je mozda uvod u diskusiju kako ima zena koje mogu da UPROPASTE muskarca svojom nerazumnoscu...

Imao sam jednog prijatelja odontologa...

Divan covek (iako je bio Hrvat), divan otac, sve ok....Ne moze biti bolji...

A zena....Jedna seljancura lepog izgleda...

Ni u majcinoj utrobi nije bolje zivela nego sa njim...

Onda se pocela kurvati..

Moj prijatelj saznao i jako se iznervirao...Doslo je do strasnih scena i na kraju raspada porodice..

On se vise nikada nije povratio...Potpuno ga je psihicki UBILA....

Znam jos takvih slicnih primera iz zivota...
a sta je navelo tvog prijatelja da ozeni seljancuru lepog izgleda, pored toliko dobrih devojaka?
samo, dobre devojke su dosadne..zar ne.

Back